Baba kız sohbeti

Baba kız sohbeti

Ekranın sevilen ismi Yılmaz Erdoğan ve 20 yaşındaki kızı Berfin Yılmaz birbirleriyle olan ilişkilerini tüm samimiyetleriyle anlattı

ALEM DERGİSİ, ünlü baba kızla bir sohbet gerçekleştirdi. Ünlü baba kız bu röportajda samimi açıklamalarda bulundu

 

Yılmaz Erdoğan’ın yepyeni bir tiyatro biçimi olarak anlattığı BKM MUTFAK UNIQ için mutfağın sanatı için eğitimini tamamlayıp, işin başına geçen Berfin Erdoğan da tüm heyecanıyla objektif karşısındaydı. Yılmaz Erdoğan "Restoran boyutunu tasarlarken hiç komedi kısmını düşünmedik. Komedi kısmını tasarlarken hiç restoran kısmını düşünmedik. İkisi de birinci sınıf olsun uğraşındayız" dedi.

 

 

Alem: Berfin’le çalışmak nasıl?

YILMAZ ERDOĞAN: Bizim mesleğimiz çok dominant bir meslek. Berfin ilk filmde, Organize İşler’de oynadı ve çok başarılıydı. Sette çok sakindi. Bir kere söyledik, hemen yaptı. Belki fazla kolay yaptı. Oradan itibaren de oyunculuk yapmadı, onu çok etkilemedi sanırım. Ben nasıl bu işlerin hastasıysam, yemek pişirme, değerlendirme, lezzet peşinde her yere gitme gibi bir durumumuz olduğu için, böyle bir dünyanın içine doğduğundan onun da her zaman ilgisi vardı. Beraber pişiriyorduk, annesiyle beraber de çok yaptılar o işleri. Ben çok destekledim. Senin yolundan gitmeyeceğim dedi. Ben de saygılarımı sunarım dedim. Çünkü şunu biliyorum ki bir gün oyuncu olmasa bile program sunar, başka bir şey yapar. Zaten bu yemek pişirme dediğimiz sektör, kendi yıldızlarını yaratıyor, ben de ona sen kendi yolunda git dedim.

 

Alem: Sizin bir deyiminiz vardı ‘babaarkadaş’

BERFİN ERDOĞAN.: Öyleyiz aslında, güzel gidiyor şu anda. Hem arkadaşız hem baba – kız.

 

YILMAZ ERDOĞAN .: Burası kurulduğunda Berfin 8 yaşındaydı, 12 yıllık mazisi var. Berfin de tam işin mutfağında yetişti aslında. BKM Mutfak, 150 kişinin çalıştığı bir organizasyon. Burada Berfin’in de hakim olduğu kısmını ekledik, mutfağın sanatını.

 

Röportajın devamını bu hafta ALEM Dergisi’nde okuyabilirsiniz.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.