Babil dizisi Star TV Genel Müdürü Çağatay Önal'ın başını yedi

Babil dizisi Star TV Genel Müdürü Çağatay Önal'ın başını yedi

'Babil dizisi' hakkında soruşturma açıldığı iddiaları devam ederken Star TV'nin Genel Müdürü Çağatay Önal görevi bıraktı.

FETÖ propagandası yapıldığı iddiasıyla tepkileri üzerine çeken 'Babil dizisi' hakkında soruşturma açıldığı ileri sürülürken dizinin yayınlandığı kanal olan Star TV'nin Genel Müdürü Çağatay Önal görevi bıraktı.

Önal ile yolları ayıran kanalın kararında diziyle ilgili FETÖ iddialarının etkili olduğu yorumları yapıldı.

Önal’ın yerine Genel Müdürlük görevini Doğuş Yayın Grubu İçerikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve NTV Genel Müdürü Nermin Yurteri'nin yürüteceği öğrenildi.

 

FETÖ TEPKİLERİ Mİ NEDEN OLDU?

 

Çağatay Önal’ın görevi bırakmasının arkasında Babil dizisine gelen FETÖ tepkilerinin olduğu iddia edildi. Skandal dizi hakkında soruşturma iddialarının üzerine Önal’ın görevi bırakması "Babil, yayınlandığı kanalın, Star TV’nin genel müdürünün başını yedi" yorumlarını beraberinde getirdi.

Dizinin yapımcısı Ay Yapım, daha önce de FETÖ propagandası yaptığı iddiasıyla gündem olmuştu. 'Ezel' ve 'Çarpışma' dizilerinde de FETÖ propagandası yapıldığı ileri sürülmüş Nihat Genç, 'Çarpışma' dizisinde şifreli FETÖ mesajları verildiğini söylemişti.

Genç, "Dizide aleni FETÖ örgütüne seslenme var. Çarpışma dizisi bir FETÖ dizisidir. Bu dizide FETÖ, 15 Temmuz’dan sonra dağılmaya yüz tutmuş, kimsesiz kalan örgüt üyelerine yönelik mesajlar veriyor" ifadelerini kullanmıştı.


siyasetacafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.