Bahçeli: 14 ilin alayına talibiz

Bahçeli: 14 ilin alayına talibiz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aydın'da yaptığı açıklamada Mersin'den Kahramanmaraş'a, oradan Erzurum'a kadar 14 ile talip olduklarını dile getirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın ve ilçelerini ziyaret eden Devlet Bahçeli ülkede yaşanan gerilimlere karşı başta siyasi partiler olmak üzere toplumun her kesiminin sağduyulu davranması gerektiğini belirtti.

 

"ALAYINA TALİBİZ"

 

Aydın'ın da aralarında bulunduğu büyükşehir olacak 14 ile talip olduklarını dile getiren Bahçeli,"1 nisan şakasını nasıl yapacağız Aydın'da? İlçelerin alayına talibiz. Ama Cenab-ı Allah ne kadarını nasip ederse, başımızın üzerinde yeri var. Büyükşehirlerden başlangıç neresi olabilir diye düşündüğümüzde, bunların başında Aydın geliyor, Adana geliyor, Antalya geliyor. Yani şu 3 hilalden üçünü saymış olduk. Peki arkasından ne gelir  hemen aklımıza geldiği, gezdiğimiz gördüğümüz yer olarak söylüyorum. Balıkesir gelir, Manisa gelir ve Denizli gelir. Gerisine bakarsak o zaman arkası inşallah sona doğru hızla gider. Mersin'den tutun Kahramanmaraş'a oradan Erzurum'a kadar alayına talibiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.