Bahçeli: 28 Mayıs mührün vurulduğu gün olacaktır

Bahçeli: 28 Mayıs mührün vurulduğu gün olacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Adıyaman'da konteyner kent ziyaretinde 28 Mayıs seçimleri için çağrıda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Adıyaman'da konteyner kent ziyaretinde vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli, 28 Mayıs seçimleri için çağrıda bulundu.

 

Bahçeli'nin Adıyaman'da yaptığı açıklamalarından satır başları:

 

'Muhterem Adıyamanlılar öyle önemli günler vardır ki... Çok düşünüp öyle karar verilmeli. 6 Şubat felaketinin ardından enkazlar kaldırılmış, barınma ihtiyaçları önce çadırlar sonra konteynerler olarak hayata geçirilmiş daha sonra da konut çalışmasıyla da depremin bütün felaketlerini ortadan kaldıracak bir karar olmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde başta Erdoğan olmak üzere onunla birlikte çalışanlar, bakanlar, halkımız üzerine düşeni gerçekleştirmişlerdir.

102 günde bu felaketten bu şekilde çıkan ülke Türkiye'den başka yoktur. Bu hizmetin devamında yarar vardır. Şu an bir seçim süreci yaşanmaktadır. Seçim sürecinin birinci aşaması 14 Mayıs akşamı netleşmiş. İkinci aşaması 28 Mayıs'ta gerçekleşecektir.

28 Mayıs'a doğru gelinmektedir. 28 Mayıs ise mührün vurulduğu gün olacaktır. Bu mühür Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamını, bugüne kadar yapılan hizmetlerin aksamaması için. Bir zafere damga vurmak olmalıdır. İki aday var ama milletimizin gönlündeki aday sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yoluna devam ettirmek için, bugüne kadar yapılmış hizmetleri sürdürmek için 28 Mayıs seçimleri çok daha önem arz etmiştir. Mührü elinize alın, koşa koşa sandığa gidin. 28 Mayıs'ta mührü elinize alacaksınız, iki adaydan Recep Tayyip Erdoğan'a 'yoluna devam et' diyeceksin. İstanbul'un fethinde yola devam diyeceksiniz.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.