Bahçeli Ak-çeli olana kadar neredeydiniz?

Bahçeli Ak-çeli olana kadar neredeydiniz?

Taşmedreseli ülkücü yazar Ahmet Aytaç Hatipoğlu, MHP'de yaşanan sıkıntıların tüm sorumluluğunun Bahçeli'ye ait olmadığını, MHP ve Ocaklarda görev yapan herkesin bunda vebali olduğunu yazdı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Başkanlık Sistemi konusundaki “evetçi” tavrı nedeniyle MHP ve ülkücü camia içerisinde her kesimden büyük bir tepki alırken, Taşmedreseli ülkücü yazar Ahmet Aytaç Hatipoğlu ilginç bir çıkış yaptı.

20 yıldır MHP’de ve Ocaklarda görev alan, söz sahibi olan, vekil ve başkanlık yapanların bir yıl öncesine kadar Bahçeli ile kardeş kardeş yaşadıklarını söyleyen Aytaç, sosyal medyadaki hesabı üzerinden yayınladığı İTİRAF EDİYORUM başlıklı yazısında bugüne kadar sorulması gereken o soruyu sordu: “Bahçeli, AK-ÇELİ olana kadar neredeydiniz?”

Taşmedreseli ülkücü Ahmet Aytaç Hatipoğlu, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“İTİRAF... EDİYORUM...


Mhp de ve Ocaklarda yaklaşık 20 yıldır görev yapan söz sahibi olan vekil olan başkan olan vs vs. görevli arkadaşlar Bir yıl öncesine kadar kardeş kardeş geçinip gidiyordunuz.

Makam mevki vekillik gidince feryada başladınız BAHÇELİ HAREKETE ZARAR VERİYOR diye.

Sonrasında üyelikleri silinen görevden alınan arkadaşlar da feryadı figan eylemeye başladılar. Sonuc olarak Bahçeli AK-ÇELİ olana kadar.


Şimdi Bahçeli Ak-çeli olunca parti bir dahaki seçimlerde baraj altı kalacağından seçilemeyecek olanlar da güya istifa ediyorlar.


BEN ŞİMDİ SORUYORUM:


Düne kadar Bahçeli'ye söz söylettirmiyordunuz. Biz Taş Medreselileri Bahçeli ile birlikte HAİN ilan ediyordunuz. Şimdi işler değişti değil mi?


Oysa biz yıllarca gidişatın yanlış olduğunu haykırıyorduk. O zaman bizi hiç tanımıyordunuz şimdi baş tacı olmuşuz gibi iltifatlar yağmaya başladı. Ben buna inanmıyorum.


Bizler gibi samimi olan davasına bağlı hiç bir organda görev almamış davasını yaşayan ve yaşatmaya çalışanlar hiç değişmedik, hep aynıyız. Ülkücüyüz Parti Ülkümüz için bir ARAÇ tır dedik ve gücümüze göre hizmetimize ferdi de olsa devam ediyoruz.


MHP NİN BU GÜNE GELMESİNE VE BAHÇELİ'NİN AK-ÇELİ OLARAK KIYIM YAPMASINA MÜSADE EDEN SİZLERSİNİZ. SİZLER HEP SUSTUNUZ MAKAM MENFAAT İÇİN.


ŞİMDİ SÖYLEDİKLERİNİZİ NEDEN İKİ ÜÇ SENE ÖNCE SÖYLEMEDİNİZ?”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.