Bahçeli, Akar'a sahip çıktı

Bahçeli, Akar'a sahip çıktı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a yönelik iddialara sert çıktı ve “Kirli ellerinizi Türk askerinin üzerinden çekin” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin Meclis’teki grup konuşmasında, Kerkük’te yaşananları değerlendirdi ve ABD’ye yüklenerek, “alın telefonu verin FETÖ’yü” dedi.

Bahçeli’nin konuşmasındaki satır başları şöyle:

"Talabani ve Barzani yandaşları birbirine ters düşmüş karşılıklı hain suçlaması yapmışlardır. Kerkük’te bir geçiş dönemi yaşanacaktır. İlk etapta güvenliği Irak ordusu ve federal polis sağlamalıdır.

Haşdi Şabi’nin görev üstlenmemesi büyük önemdedir. Barzani’nin Kerkük’e taşıdığı PKK’lı teröristler tamamen sökülüp atılmalıdır. Kerkük hiç vilayete bağlı olmayan özerk bir statüye kavuşturulmalıdır. Türkmen’e bakınca mezhep görmeyiz göremeyiz. Türkmen’e bakınca ayrılık gayrılık görmeyiz. Türk Türk’tür.

"GENELKURMAY BAŞKANIMIZI TACİZ ETMEK AHLAKSIZLIKTIR"

Bugünkü hassas ortamda Genelkurmay Başkanımızı ve kuvvet komutanlarımızı taciz etmek ahlaksızlıktır. 15 Temmuz’a direnmiş bir komuta heyetine karşı ipe sapa gelmez dedikodu yapmak bize göre utanmazlıktır. O kirli ellerinizi Türk askerinin üzerinden çekiniz.

 

"BEBEK KATİLİNİN POSTERLERİ ASILDI"

Türkiye’nin Rakka operasyonunu katılmaması için bin dereden su getirilmişti. Çünkü ABD bu görevi yeni stratejik ortağı PYD, YPG’ye verdi. Bebek katilinin posterleri meydanlara asıldı. ABD nerede durduğunu tartışmasız şekilde göstermiştir. Bunun yapılması eşkıyalığın övülmesidir. Rakka bir terör örgütünden diğerine teslim edilmiştir. Bu kepazeliktir.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.