Bahçeli, 'Başkanlığı milletime anlatacağım'

Bahçeli, 'Başkanlığı milletime anlatacağım'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkanlık sisteminin yolunu açan anayasa değişikliğine tam destek vereceğini açıkladı. FETÖ tehlikesinin geçmediğini ifade eden Bahçeli, Türkiye'nin yeni bir milli mücadele dönemi yaşadığını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkanlık sisteminin yolunu açan anayasa değişikliğine tam destek vereceğini açıkladı. FETÖ tehlikesinin geçmediğini ifade eden Bahçeli, Türkiye'nin yeni bir milli mücadele dönemi yaşadığını belirterek, "İçte ve dışta büyük tehlike içindeyiz. Bu badireyi ancak Başkanlık ile atlatabiliriz.Bunu sahaya inip milletime anlatacağım" dedi.

MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİ VURGUSU

Edinilen bilgilere göre, Devlet Bahçeli geçen hafta bir grup esnafı parti genel merkezinde ağırladı. Sohbet sırasında söz Başkanlık sistemine geldi. Konjoınktürün Türkiye'yi milli Mücadele günlerine taşıdığını ifade eden Bahçeli, başta başkanlık sistemi ile ilgili anayasa değişikliği olmak üzere hükümetin terör örgütleri PKK ve FETÖ'ye karşı yaptığı mücadeleyi desteklediğini ve bunu sürdürmeye de kararlı olduğunu ifade etti. "Partimi, kendimi değil ülkemi düşünüyorum. Meseleye siyaseten bakmıyorum. Türkiye paerçalanma-bölünme tehlikesi ile karşı karşıya. Hükümetin politikalarını desteklemeye devam edeceğim. Sahaya inip milletime bu gerçekleri anlatacağım" dedi.

BAŞKAN YARDIMCILIĞINIZ HAYIRLI OLSUN

Öte yandan Bahçeli'nin bu sözleri üzerine bir esnaf Devlet Bahçeli'ye, "Öyleyse başkan yardımcılığınız hayırlı olsun" dedi. Bu söz üzerine Bahçeli, hiç bir zaman MHP ve kendi çıkarlarını düşünmediğini söyledi. Bahçeli, "Başkan yardımcılığım söz konusu değil. Böyle bir isteğim de yok" diye konuştu.

FETÖ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

sohbette FETÖ tehlikesine de dikkat çekti. 15 Temmuz'da yaşanan kalkışmanın yeniden meydana gelmesinin sürpriz olmayacağını anlatan Bahçeli, terör örgütleri PKK/FETÖ'nün dış güçlerin taşeronluğunu üstlendiklerini söyledi. Yaşanan terör olaylarının önceki yıllardakine benzemediğini ifade eden bahçeli, "FETÖ tehlikesi henüz geçmedi. Tek bir ferdi kalmayana kadar mücadele sürmeli. Hükümet, bu konuda da doğru politika izliyor" dedi.

Kaynak: Avaz Türk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum