Bahçeli hakkındaki çirkin iddiaya MHP'den sert yanıt

Bahçeli hakkındaki çirkin iddiaya MHP'den sert yanıt

MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada ortaya atılan "yoğun bakıma alındı" şeklindeki çirkin dedikodulara MHP'den sert yanıt geldi.

Bugün sosyal medyada dolaşan çirkin dedikoduya MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın bir açıklama ile cevap verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındığı yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı.

Daha önce de benzeri görülen bu tür çirkin ve ahlak dışı dedikodulara MHP'den anında yanıt geldi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu dolayısıyla oluşması muhtemel sosyal mesafe ihlallerinin yol açabileceği korona virüs yayılımını engellemek üzere alınan ve bu gece yarısından itibaren iki gün geçerli olacak sokağa çıkma yasağı kararı, yerinde ve uygundur.

Lideriyle, MYK üyeleriyle, milletvekilleriyle, teşkilatları ve mensuplarıyla milletimizin emrinde olan MHP; sokağa çıkma yasağına uyulması için olanca titizliğin gösterilmesini, vatandaşlarımızdan hararetle beklemektedir.

Yasak kararına riayet edilmesi, toplum sağlığı açısından alınan tedbirlerin ve korona virüse karşı sürdürülen mücadelenin etkili olması bakımından elzemdir. Bu hususta an itibariyle MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bütün teşkilatlarımız uyarılmıştır

Sokağa çıkma yasağı üzerinden gerek liderimiz ve partimiz, gerekse teşkilatlarımız hakkında sosyal medyada döndürülmeye çalışılan fitne fırıldaklarıyla karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz.

Milletimizin bu badireden daha da güçlenerek çıkacağına ve aydınlık günlerin uzakta olmadığına, davamıza inandığımız gibi inanıyor; “Lütfen biraz daha sabır!” diyoruz."

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.