Bahçeli İstanbul’a mitili attı

Bahçeli İstanbul’a mitili attı

MHP Lideri Devlet Bahçeli İstanbul’da muhtarlarla kahvaltıda bulundu ve flaş açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli İBB Seçimleri dolayısıyla İstanbul'a gelerek mitili attı. Bahçeli muhtarlarla gerçekleşen kahvaltıda önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtarlarla buluşmasında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. ABD ile S-400 anlaşmazlığı günden güne boyut değiştiriyor" dedi.

"Türkiye izinle icazetle kurulmuş bir devlet değildir" diyen Bahçeli, "ABD'nin S-400 üzerinden Türkiye'yi ablukaya alma çabası dostane ve iyi niyetli bir tavır değildir. ABD Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynamaktadır" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

''İstanbul hem bir Türk ve İslam şehri, hem bir dünya markasıdır. Şu anda dünyanın gizli gündemi İstanbul'daki seçimin akıbetinin ne olacağı, neticesinin nasıl şekilleneceğidir.

İstanbul denildi mi milli hafızalarda muzaffer anılar canlanır, buna karşılık haçlı emellerin uykuları kaçar.

31 Mart mahal idari seçimlerinden birkaç gün sonra yeni bir sistem önermiştim. demiştim ki, 30 büyükşehir belediye başkanı seçilsin, seçilenler de alt belediyeleri doğrudan belirlesin. Kendi içinde son derece tutarlı bu teklifimle birlikte, büyükşehir belediye başkanı ve meclis tablosu arasında bariz bir tutarlılık ve uyum sağlanmış olacaktır.

İstanbul'da 25 ilçede Cumhur İttifakı seçimi kazanmış, aday gösterilen değerli arkadaşlarımız belediye başkanı seçilmiştir. Cumhur İttifakı'nın büyükşehir belediye başkanı seçiminde haksız ve hukuksuz şekilde de olsa önünün kesilmesi tartışmasız demokrasi açığıdır. İlçelerde yeşeren iradenin büyükşehire aynen yansımaması pek çok soruna davetiye çıkaracaktır.

Bunlardan birisi, büyükşehir başkanı ile belediye meclisindeki anormal farklılıktır. Yani CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayı seçilmiş olsaydı bile İstanbul'da nasıl çalışacak? İstanbul'u kardeşlerimize, verimli, etkin şekilde nasıl hizmet edecekti?

stanbullular belediye meclisindeki tartışmalarla, hatta kavga ve gerilimlerle mecbur edilmeyecek miydi? Çoğunluğun Cumhur İttifakı'nda olduğu bir meclis yapısında kararlar nasıl alınacak ve çıkacaktı?

Bizim bu değerlendirmelerimizi istismar edenler oldu. Muhtarlığın kaldırılmasını istediğimizi iddia eden yabancılar türedi. Muhtarlıkların kaldırılması hususunda kesinlikle bir görüşümüz yoktur, olmamıştır. Buna da asla gerek olmayacaktır.

Elbette sorunlarınızı biliyoruz. Elbette beklentilerinizi haklı buluyoruz. Şunu bilin ki muhtarlarımızın her meselesi bizim meselemizdir.

“KİMDEN HANGİ SİLAHI ALACAĞIMIZIN KARARINI YALNIZCA BİR VERİRİZ”

ABD ile yaşanan S-400 anlaşmazlığı derinleşirken günden güne boyut değiştiriyor. Müttefiklik, kırılma noktasına kadar gelmiş bulunuyor. Şunu herkesin bilmesinde yarar vardır. Türkiye tam bağımsız bir ülkedir. Bu konuda kuşkusu olan varsa ya cahil ya işbirlikçidir. Kimden hangi silahı alacağımızın kararını yalnızca ve yegane olarak biz veririz.

6 Haziran 2019 tarihinde Milli Savunma Bakanımıza gönderdiği, ardından da sızdırılan lekeli mektubu gündemin en önemli konusudur. Bu mektup maksatlıdır. Üslubun sorunlu olması bir yana, mektup içeriğinin hayal kırıklığı olması şöyle dursun, tam bir akıl tutulması, tam bir ahlak tükenişidir.

ABD'nin mektupçu bakan vekili diyor ki; Rusya'dan S-400 alırsanız ağır sonuçlarına katlanırsınız. Devamla ABD ve NATO ile işbirliğinin aksayacağını yani tıkanacağını nezaketsiz, saygısız, sert bir yaklaşımla dile getiriyor.

Bu dil emperyalist ve zorba bir dildir. Küçümseyici, yok sayıcı bir dildir. Bu dile orta çağda bile tesadüf etmek imkansızdır. ABD Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynamaktadır. Bu mektuba verilecek en kalıcı cevap, buruşturulup iadeli taahhütlü gerisin geriye göndermektir.

Beşinci nesil F-35 savaş uçağı üretim zincirinin içinde yer alan Türkiye'yi milli güvenliğini temin etmek amacıyla ortaya koyduğu siyasi tercihinden dolayı yaptırım tehdidiyle kuşatmaya alma niyeti düşmancadır.

NATO ABD'nin arka bahçesi, oyuncağı değildir. Eğer böyle değilse Türkiye bağlantılarını sorgulamalıdır.

ABD'nin hesabı varsa Türkiye'nin de vardır.

Kovboyların bildiği varsa oğuz neslinin de kahramanca ya istiklal ya ölüm diyecek bir inanmışlığı vardır. Milli sabrımızı zorlamanın sonuçları ağır olacaktır. Kindar kalemle yazılan mektuptan anlamayız. ABD'nin vesayeti neyse asla tahammül edemeyiz.''

MİTİL HER YERE SERİLMİŞTİR

Türk milleti İstanbul üzerinde oynanmak istenen oyunların farkındadır.

'Attığınız mitil nerede' diyenler, paçası tutuşan tir tir titreyen gafillerdir. MHP İstanbul'un her yerindedir, mitil her yere serilmiştir. Üç hilal İstanbul'un her yanındadır. Milletimizden aldığımız işaretler 23 Haziran'da emanetin ehline yani Cumhur İttifakı adayı sayın Binali Yıldırım Bey'e verileceğini göstermektedir.

CHP'nin çarpık ve mahsurlu siyaseti iniş halindedir. Süreç içinde herkes mayasının gereği neyse onu yapmış, zilletin foyası ortaya çıkmıştır. Maskeleri düşüyor, gizli gündemleri bir bir deşifre oluyor.

PKK İstanbul'a istikamet veremez. Mehmetçik katilleri İstanbul'da belediye yönetimini belirleyemez.

YSK, Türk milletinin kaderiyle oynamak isteyen şarlatanlara geçit vermeyerek seçimlerin yenilenmesi kararını almıştır. 31 Mart'tan sonra seçimlerle alakalı çok şey yazıldı ve söylendi. MHP olarak İstanbul seçimlerinin yenilenmesi gerektiğini dile getirdik. İptal edilmeli mi, edilmemeli mi tartışmasına nokta koyduktan sonra malum çevreler iptal gerekçelerini sulandırarak kamuoyunu yanıltmaya başladılar.

YSK'NIN KARARI SON DERECE İSABETLİDİR

YSK'nın yaptığı açıklamada her şey açıktır. İBB seçimlerinin yenilenme sebepleri ayan beyan ortadadır. 108 sandığın sayım döküm cetvellerinin düzenlenmediği tespit edilmiştir. YSK'nın kararı son derece doğru ve isabetlidir.

MHP, İstanbullu her vatandaşımızın iradesinin sandıklara doğru şekilde yansıması için neyse yapacak, 23 Haziran'da sandıklara sahip çıkmak için elinden gelen çabayı gösterecektir.''

"KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİMİN TERÖRLE BİR ALAKASI YOKTUR"

Türkiye terörle mücadele ederken, arkalarındaki güçlerle de mücadele etmektedir. 27 Mayıs'ta başlayan Pençe harekatının başarıya ulaşması başlıca dileğimdir. Al bayrağa sarılı olarak omuzlara alınan her şehit naaşı kararlılığımızı perçinlemektedir. Türkiye'yi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk, Kürt arasına nifak sokmaya çalışanlar bozguna uğratılacaktır. Ortak bir maziden, ortak bir geleceğe beraber uzanacağız. Kürt kökenli kardeşlerimin terörle bir alakası yoktur. Aramızı açmak için fitne çıkaran ahlaksızlara el ele direneceğiz. Kürt kökenli kardeşlerimin alayını hasretle kucaklıyorum. İstanbul'da yaşayan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Biz milletimizin her ferdini eşit gören engin bir fazilete sahiptir. Millet birdir, devlet birdir, bayrak birdir, vatan birdir. İşte bu birlik ve beraberlikle İstanbul'da tarihi bir seçimi yapacağız.

İSTANBUL’U EHLİNE EMANET EDECEĞİZ

23 Haziran'da helalin tarafında bulunacağız. Ortak gayemiz İstanbul'un ehline emanetini sağlamaktadır. İstanbul ehline emanet edilmezse bin yıllık kardeşliğimiz zarar görecektir. İstanbullu kardeşlerimizin kurulan kirli tezgahları bozacağından şüphem yoktur. MHP, İstanbul'u karış karış gezmektedir. Attığımız mitil hani nerede diyenler, varlığımızdan ürken gafillerdir. MHP, İstanbul'un her yanındadır, mitil her yere serilmiştir. Milletimizden aldığımız işaretler, emanetin Binali Yıldırım beye verileceğini göstermektedir. Süreç içerisinde herkes mayasının gereği neyse onu yapmıştır, zilletin foyası ortaya çıkmıştır. Mücadelemiz İstanbul'un geleceğini güvence altına almak içindir. PKK, İstanbul'a yön gösteremez, FETÖ söz söyleyemez. İstanbul'un talihi terör yuvalarından gelen talimatlarla tayin edilemez."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.