Bahçeli İstanbul’a mitili attı: Çirkinlik ne zaman güzel olmuş!

Bahçeli İstanbul’a mitili attı: Çirkinlik ne zaman güzel olmuş!

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında terör örgütlerinin CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları paylaştığını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul İl Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

İstanbul şaibesiz, şüphesiz iradeyle yükselmeli. Bedeli ne olursa olsun doğru siyaset izledik. İstanbul tertemiz vicdanlara emanet edilmelidir. Türk milletinin gururu, gıpta edilecek kıymeti olan İstanbul boyunduruk altına nasıl girecektir? İstanbul'un kaderi, terör örgütlerinin, yani haçlı yedeklerinin tasallutuna nasıl havale edilecektir.

İSTANBUL BÖYLE BİR ZİLLETE ONAY VEREBİLİR Mİ?

Kandil çetesi, Pensilvanya şebekesi nasıl olup da İstanbul'da söz geçirecekler, büyükşehir belediye başkanlığı seçimini hangi yetkiye dayanarak etkileyebileceklerdir? Bin yıllık kardeşliğimizin celladı, milli varlığımızın düşmanı bu hıyanet ortaklarına inanan, umut bağlayan vicdan sahibi tek bir insanımız olabilecek midir? İstanbul, böylesi bir zillete onay verebilir mi?

ÇİRKİNLİK NE ZAMANDIR GÜZEL OLMUŞ!

Terör örgütleri 'demokratik güç birliği'nden bahsediyor. PKK'lı caniler, devamlı açıklamalar yapıp Ekrem İmamoğlu'nu övüyorlar, ağız birliği etmişler CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayına destek mesajları paylaşıyorlar. Neymiş, çok güzel şeyler olacakmış. Yerin dibine batsın sizin güzeliniz.Çirkinlik ne zamandır güzel olup değerlendiriliyor?"

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.