Bahçeli Mersin'de ısrarlı! Ankara pazarlıkları

Bahçeli Mersin'de ısrarlı! Ankara pazarlıkları

Ankara’da, yerel seçimlere 3.5 ay kala ittifak görüşmeleri ve pazarlıkları devam ediyor. Gazeteci – yazar Selvi ise görüşmelerdeki son durumu aktardı.

Hürriyet yazarlarından Abdulkadir Selvi, CHP ile İYİ Parti’nin ve MHP ile Ak Parti’nin ittifak pazarlıklarını köşesine taşıdı.

Abdulkadir Selvi, ‘Kılıçdaroğlu-Gül görüşmesi’ başlıklı köşe yazısında dikkat çeken bilgilere yer verdi.

Selvi, Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli’nin ve Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hafta içerisinde görüşeceğini ve son gelişmeleri ele alacağı, adaylar üzerinde fikir alışverişinde bulunacağını vurguladı.

Mansur Yavaş'tan gece yarısı mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Osmaniye’yi MHP’ye bıraktığını ifade eden Abdulkadir Selvi, Devlet Bahçeli’nin özellikle Mersin’i istediği sebebinin ise Burhanettin Kocamaz’ın partisinden istifa edip İYİ Parti’den aday olmasından kaynaklandığını ileri sürdü. Selvi, Ak Parti’nin Mersin’de MHP’ye jest yapması durumunda MHP’nin adayının mevcut Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna olacağı ve Ak Parti’nin de ortak adaya oy vereceğini kaydetti.

Ülkü Ocakları'nda flaş gelişme: Olcay Kılavuz bırakıyor

AYDIN MHP’YE BIRAKILDI

Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti’nin Mersin’de ayrı ayrı seçime gireceğini ifade eden Selvi, Ak Parti’nin Aydın’ı MHP’ye bırakacağını, Muğla ve Adana’da ise henüz karar verilmediğini, Devlet Bahçeli ile Erdoğan’ın ise Çarşamba veya Perşembe günü bir araya geleceğini, adaylara ilişkin son kararı vereceklerini ileri sürdü.

Erdoğan’ı kızdıracak görüntü: AKP’li Belediye Başkanı fena yakalandı

MANSUR YAVAŞ CHP’Yİ İSTİYOR

CHP ile İYİ Parti arasında Mansur Yavaş görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Abdulkadir Selvi, Mansur’un Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olmaya sıcak baktığını Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hafta içerisinde bir araya geleceğini ve Ankara adayı için son noktayı koyacağını belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.