Bahçeli, MHP'nin seçim sloganını açıkladı

Bahçeli, MHP'nin seçim sloganını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin ana sloganının "Aziz milletim sıra sende" olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa'da seçim startını vereceğini açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan açıklama yaptı.

14 Mayıs 2023'te yapılması beklenen genel seçimlere ilişkin kapsamlı bir açıklama yapan Bahçeli MHP'nin ana sloganını da duyurdu.

 

"SEÇİMLERDE KULLANACAĞIMIZ ANA SLOGANLA SESLENİYORUM..."


MHP lideri Bahçeli açıklamasında "Cumhur İttifakı'na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır. Nihayetinde ve nitekim 2023 seçimlerinde kullanacağımız ana sloganla sesleniyorum: 'AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE'." ifadelerini kullandı.

 

ERDOĞAN'IN '14 MAYIS' ÇIKIŞI


18 Ocak'ta partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihine ilişkin olarak, "Rahmetli Menderes 14 Mayıs'ta 'Yeter söz milletin' diyerek sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştır. Aynı şekilde Rahmetli Özal, darbenin gölgesinde girdiği seçimde önemli bir başarı kazanmıştır. Biz de 'Artık hiçbir şey eskisi olmayacak' diyerek hükümete gelmiştik. Şimdi de 'Söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek milletin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün altılı masaya yanıtını verecek. Vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız." demişti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.