Bahçeli ‘OHAL'e devam’ dedi! "Artık merkez Türkiye'dir"

Bahçeli ‘OHAL'e devam’ dedi! "Artık merkez Türkiye'dir"

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında flaş OHAL açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar;

OHAL’e ilişkin açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, OHAL’in devam etmesinin milli bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

İşte MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasının öne çıkanlar:

Gün geçmiyor ki bir skandal patlamasın. Geçtiğimi Perşembe günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde bir cani yaptıklarıyla ülkeyi yasa boğmuştur. Üniversite hayatı şaibeli, kavga ve şiddete meyilli bir alçak birden bire ülke gündemine yerleşmiştir. Bu alçak üniversitede adeta terör estirmiştir. Hoşuna gitmeyeni FETÖ'cü olarak suçlayan cani, bu tavrıyla Osmangazi Üniversitesi'nde huzursuzluk ve korku odağı haline gelmiştir. Tertemiz insanlara çamur atan, çevresine husumetle davranan şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalı, bir daha da gün ışığı görmemelidir. Üniversite yönetiminin katil ile ilgili 'akıl sağlığı yerinde değildi' açıklamasına sığınması, özrün kabahatten büyüklüğüne çok açık delil teşkil etmiştir. Madem akıl sağlığı yoktu, neden gerekli önlemler alınmadı. Akli dengesi yerinde olmayan birisinin uyduruk şikayetlerine itibar edilmesi bir bakıma suç ortaklığı değil midir? Ne işi vardır ar damarı çatlamış bir şahsın üniversitede? Yaşanmış bu kadar trajedi ve ağır suçlar karşısında gereğini yapacak iradeyi, görevden ayrılacak vasireti ne zaman göstereceklerdir? Suçlu sadece kurşunu sıkan mıdır? Kaldı ki bu katilin kripto FETÖ'cü olduğu herkesin dilindedir. Suç imal ederek, kendisini saklamaya, emellerini gizlemeye gayret etmiştir ve ne yazık ki başarılı olmuştur.

Geçen haftaki konuşmamda demiştim ki, "Kim ya da kimler ki... Ona buna delilli, belgeli olmadan, önü arkası tespit, teşhis edilmeden FETÖ'cü diyorsa dikkatinizi çekiyor ve uyarıyorum ki onlarda bir kuryuk acısı gizlenmeye, örtülmeye, kapatılmaya çaba gösterilen karanlık bir açık var demektir" İşte Osmangazi Üniversitesi'nde bunun acıklı bir örneği vuku bulmuştur. Keşke yanılsaydık. FETÖ'cü olduğu konusunda güçlü emareler bulunan bir namus yoksunu üniversiteyi kana bulamıştır. YÖK derhal acil önlemleri devreye almalı, muhtemel saldırıların önüne geçmelidir. Suç ve suçluya göz yumanlar, ön açanlar da gizlenemeyecek kadar nettir. FETÖ'nün kripto damarı faal ve aktiftir. Kripto damarın imhası kaçınılmazdır.

"MEŞRU BİR SENDİKA ÜYELİĞİ MAHATABINI TERÖRİST YAPACAK MIDIR?"

Kanunen meşru bir sendikanın üyeliği muhatabını terörist yapacakmıdıR? Yine kanunlar çerçevesinde kurulmuş okullarda okumak, bankalara para yatırmak bir şahsın terör örgütü üyeliği için yeterli olacak mıdır? Bunlar üzerine iyi düşünmek, yarınlarımızı riske atacak, içten içe büyüyen devlet düşmanlığına karşı mutlaka bir tedbir geliştirilmek zorundadır.

"OHAL'İN SÜRMESİ MİLLİ BİR ZORUNLULUKTUR"

Koro halinde OHAL kalksın diyenler, kaosa alkış tutan, kripto damara göz kırpan şuursuz ve sorumsuz zihniyetlerdir. Normal şartlarda değiliz ki OHAL'i kaldıralım? Tehdit geçmedi ki OHAL'e son verelim. CHP'sinden TÜSİAD'ına AB'den BM'ye kadar OHAL'e karşı gelenler, öncelikle Türk Milleti'nin beka meselesini kavrayamayan, kavramak gibi bir dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir. Kripto damar aldıkları talimatı yerine getirmeyi beklerken OHAL'i kaldırmaya teşvik cürretkar bir gafilliktir. Hele CHP yönetimi var ki köprüye gelmeye gelmeden geçmeye çalışacak kadar akıl fukarasıdır. OHAL hali hazırda Türkiye gerçeğinin yansımasıdır. Sürmesi de milli bir zorunluluktur. FETÖ'cüler temizlenmeden, tehdit ve tehlikeler geçmeden OHAL bitemez, bitmemelidir.

"KILIÇDAROĞLU PKK TÜNELLERİNDE SOLUĞU ALABİLİR"

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun yapacağı Hatay ziyaretine ilişkin "Sayın Kılıçdaroğlu rahatsız olduysa kendine yakışanı yapmasını tavsiye ederiz, mekapları ayağına giyip PKK/YPG tünellerinde soluğu alabilir" dedi.

Bahçeli şöyle devam etti:

Türk gençliği deizme kayıyormuş. Yani Allah'a inanan ama dine inanmayan bir inanca yöneliyormuş, hangi delillerle bu sonuca ulaşıldı? Türk gençliğinin deizme kaydığını söyleme densiz bir uydurmadır. Türk gençliği bu tezi çürüten bir asalete sahiptir. Türk gençliğinin itham edilmesi ayıptır. Temiz bir vicdanla düşünenler gerçekleri görecektir. Türk gençliğine ateizmin bir önceki istasyonu olan deizim karası çalanlar, yüzleri varsa utansınlar.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.