Bahçeli yeni sistemin adını açıkladı: AY-YILDIZ SİSTEMİ

Bahçeli yeni sistemin adını açıkladı: AY-YILDIZ SİSTEMİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin İstanbul’daki bayramlaşma töreninde coşkulu bir kalabalığa seslendi ve yeni sistemin adını açıkladı. İşte ayrıntılar;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul’daki bayramlaşma töreninde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Muharrem İnce’yi eleştirdi ve sert ifadeler kullandı.

Bahçeli bayramlaşma töreninde  Ay- Yıldız sistemine ilişkinde çok önemli açıklamalar yaptı. MHP’nin bayramlaşma törenindeki coşkulu kalabalık ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte Bahçeli’nin bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

- Anketlerde yüzde 5-6'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler, bunlara aldırış etmeyiniz, bunları asla ciddiye ve dikkate almayınız. MHP anketle kurulmadı anketle kundaklanamaz.

- Türkün beyazı zencisi olmaz, tarih boyunca da olmamıştır. Ya Türksündür ya değilsindir ya adamsındır ya da ar damarı çatlak bir bedbaht. Neyin beyazı? Neyin zencisi? Her yeriniz simsiyah olmuş farkında değilsiniz. Ne konuştuğunu bilmeyen, ağzından çıkanı kulağı duymayan İnce'nin, freni patlamış dengesi bozulmuştur.

- Al bayrağımız; eninde sonunda, en kısa sürede Kandil'deki hainlerin tepelerine de dikilecektir.

- Suruç'ta kanlı ve kahpe saldırı aynı zamanda demokrasimizi, aynı zamanda Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef almıştır ancak, teröristler kazdıkları kuyuya kendileri düşecek, milli birlik ve kardeşliğimizi asla yıkamayacaklardır.

- HDP, FETÖ'nün yükselen yıldızıdır. HDP, bir terör aparatıdır, cumhurbaşkanı adayı ise hilkat garibesidir.

BAHÇELİ AY – YILDIZ SİSTEMİNİ AÇIKLADI

"KIRMIZI BAĞIMSIZ YARGI"

Devlet Bahçeli, önce sade kırmızı bir kart göstererek bunun bağımsız yargı ve kuvvetler ayrılığının önemli bir unsuru olduğunu söyledi.

"AY YASAMAYI TEMSİL EDİYOR"

Ardından bu kez üzerinde hilal bulunan bir kırmızı kart çıkardı. Bu kartın da kuıvvetler ayrımının yasama, denetim unsuru olduğunu söyledi.

"YILDIZ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ"

Bir sonraki kırmızı kartı çıkardığında ise üzerinde yalnızca yıldız vardı. Bahçeli bunun da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini temsil ettiğini söyledi.

24 HAZİRAN'DAN SONRA YENİ SİSTEM

MHP lideri son olarak, Türkiye bayrağının olduğu kartı çıkararak bunun 24 Haziran'da uygulamaya konulacak olan ay-yıldız sistemi olduğunu söyledi. Bahçeli'nin bu anlatımı salonda partililerden büyük alkış aldı.

İşte Bahçeli’nin Ay-Yıldız sistemine ilişkin açıklamalarının yer aldığı görüntüler;

ay.jpg

siyasetcafe.com

Bahçeli yeni sistemin adını açıkladı: AY-YILDIZ SİSTEMİ

Bahçeli yeni sistemin adını açıkladı: AY-YILDIZ SİSTEMİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.