Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Hesap sandıkta görülecek

Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Hesap sandıkta görülecek

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında 'Sürekli körüklenen karalama kampanyalarını ve gündemde tutulan karanlık senaryoların hesabını soracağız. Açık hesap 14 Mayıs 2023'te sandıkta görülecektir.' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli açıklamasında 14 Mayıs 2023'te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelikte konuştu.

'Açık hesap 14 Mayıs 2023'te sandıkta görülecektir. Kaygıyı ve korkuyu yenmiş bir partiyi kibrit kutusuyla tehdit eden densizler vardır. Bu vatanın ekmeğini yiyip kendini Türk milletinin düşmanlarına satanlara haram olsun.' dedi.

 

Bahçeli daha sonra şunları söyledi:

 

'MHP'yi sosyal medya kumpasıyla infaza kalkışanlar, kiralık anket şirketleri, Amasya'ya baktınız mı? 14 Mayıs'a kadar konuştuklarını konuşsunlar sıra Türk milletine gelecek.

15 Temmuz gecesi Ankara'yı bombalayan Fetö'cülerden, bebek katili PKK'yla yürüyenlerden hesap sormak için aziz milletim sıra sende. 

Huzurlu bir gelecek için sıra sende, Türkiye Yüzyılını açmak için söz ve sıra sende. MHP milletiyle birlik olup zillet ittifakını siyaset çöplğüne yollayacaktır. 5 Şubat'ta bu kez Tekirdağ'da olacağız, vatandaşlarımızla hasret gidereceğiz. Bıyığını kesip ayrılanlar var, Manen aramızda omayanların yokluğundan şikayetçi değiliz. Bayağı senaryoların hızımızı kesmesine göz yummayacağız.

Damarımıza basanlarla yerin yedi kat dibine inseler de hesaplanacağız. Hukukun imkanını sonuna kadar kullanarak layık oldukları akıbetle kavuşturacağız. Cumhuriyetin 100. yılını umutla karşılayacağız. MHP 54 yıllık siyasi tecrübesiyle Türkiye Yüzyılına hazırdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığı hukuka uygundur.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.