Bahçeli'den 5 askerimizi şehit eden Esed rejimine sert tepki! 'Gerekirse Şam'a girmeliyiz'

Bahçeli'den 5 askerimizi şehit eden Esed rejimine sert tepki! 'Gerekirse Şam'a girmeliyiz'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Esed rejiminin 5 askerimizi şehit ettiği alçak saldırıya sert tepki gösterdi.

Esed rejiminin 5 askerimizi şehit ettiği alçak saldırıya sert tepki gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Türk milleti gerekirse artık başkan bir seçenek de görülmezse Şam'a girmeyi şimdiden planlamalı ve zalimleri yerle yeksan etmelidir. Diyorum ki yansın Suriye yıkılsın İdlib kahrolsun Esad." dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

 

'Elazığ'daki depremin ardından ortaya konan milli birlik ve beraberlik tablosu memnuniyet vericidir. Türk milleti tarih boyunca felaketlere teslim olmamıştır. Deprem felaketi, çığ düşmesi ve uçak kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Deprem üzerinden siyaset yapan provokatörler ortaya çıkmıştır. 1999 Marmara depremi ile Elazığ depremini tartıya çıkarmak ayıp değil midir? Ahlaksızlık değil midir? Depremler arasında siyasi kıyas yapma, birlik ve kardeşlik duygusuna hançer sallamaktır.

Gerekirse Şam'a girmeli ve gerekeni yapmalıyız. Esed devrilmelidir, zulüm şatoları yıkılmalıdır.

Bilinsin ki, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Esed savaş suçlusudur. Hak ettiği cezayı almalıdır. Türkiye'de tek adam rejimi yalanlarını atanların Esed'i görmezden gelenler dökülen kana ortaktır. Türk devletini suçlayanlar Kılıçdaroğlu ve diğerleri vatana ihanet içerisindedir.

Kılıçdaroğlu FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacakmış. Boy aynasına baksa ayağı da gövdeyi de görecektir. 15 Temmuz başarılı olsa darbenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı kim olacaktı? Kılıçdaroğlu burada görev alacak mıydı?'

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.