Bahçeli'den Çakıcı'ya flaş ziyaret

Bahçeli'den Çakıcı'ya flaş ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli, Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etti. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aniden rahatsızlanan Alaattin Çakıcı'yı, tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde ziyaret etti.

Alaattin Çakıcı, 19 Mayıs Cumartesi günü aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Alaattin Çakıcı, geçen yıl Haziran ayında sağlık sorunları nedeniyle Keskin T Tipi Cezaevi'ne nakledilmişti.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli geçtiğimiz günlerde ise genel af çağrısında Çakıcı'dan bahsetmişti. 12 Mayıs'ta genel af çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli, PKK'lı ve FETÖ'cüler dışındaki mahkumların aftan yararlanabileceğini ifade etmişti.

Bahçeli, Çakıcı'yla ilgili ise şu ifadeleri kullanmıştı:

"Peki, ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı? Bu kardeşlerimizi taş duvarların ardında çürümeye terk etmek ne kadar adil ve adaletlidir?"

Bahçeli’nin Çakıcı’ya ziyaretini MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından paylaştı.  İşte o paylaşım;

semih-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.