Bahçeli'den çok sert açıklama: Şeytanlık peşindeler

Bahçeli'den çok sert açıklama: Şeytanlık peşindeler

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalar yaptı ve çok sert ifadeler kullandı. İşte Bahçeli’nin açıklamaları ve detaylar;

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Ankara’daki Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

İŞTE DEVLET BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI:

Milli uyanış, umut vermiştir. Türk milleti sistemsel açmazları bertaraf etti. İstikbalin ufku pırıl pırıl parlamıştır. MHP bu seçimden alnının akıyla çıkmıştır.

PLANLARI TERS YÜZ ETTİK

Yaşadığımız onca olaya rağmen 24 Haziran seçimi bizim için bir başarıdır. 24 Haziran öncesi bizi iflas ettirme planlarını ters yüz ettik. "İman varsa imkan da vardır" dedik. MHP tıpkı Anka kuşu gibi küllerinden doğmuştur. Türk milleti üç hilali ne mahsun bırakmış ne de mahcup etmiştir. 24 Haziran'da MHP büyük bir başarı elde etmiştir.

Davamızın harcı duayla yoğrulmuştur. 24 Haziran'da Türkiye ve Türk milleti kazanmıştır. Milli ve yerli olan kazanmıştır. Zillet kaybetmiş, emperyalizmin borusunu öttürenler hüsrana uğramıştır.

ŞEYTANLIK PEŞİNDELER

Verdiğimiz sözlerin hiçbirini unutmayacağız. Dış güçler döviz ve faizde şeytanlık peşindeler. Kimsenin buna gücü yetmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle beraber kutlu hedeflere ulaşacaktır.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.