Bahçeli'den çok sert slogan uyarısı

Bahçeli'den çok sert slogan uyarısı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Manisa’da toplu açılış ve temel atma töreninde partililere çok sert slogan uyarısında bulundu.  İşte Bahçeli’nin sinirlendiren o slogan ve haberin ayrıntıları;

MHP lideri Devlet Bahçeli Manisa’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleştirilen temel atma törenine katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, vatandaşlara seslenmek üzere kürsüye çıktığı anda ‘İşte ordu işte komutan’ sloganı atan partililere uyarılarda bulundu. Bahçeli o slogana ilişkin, “O bizim sloganımız değil, kullanmayın bir daha” dedi.

Gündemin en sıcak maddesi arasında yer alan NATO skandalına ilişkin konuşan Bahçeli, ABD’nin çevremizi kuşattığını, NATO’nun parmak salladığını, AB’nin ise çehremizi karaladığını ifade etti.

İşte Devlet Bahçeli’nin açıklamaları;

Türk düşmanları faaldir, ama Türk milleti de her tehdide karşı teyakkuzdadır. NATO’nun ilk Cumhurbaşkanımızla, 12. Cumhurbaşkanımıza karşı sergilediği ahlaksız ve rezil hakaretleri ayağımızın altında çiğniyoruz. Söylesinler, NATO ittifak mıdır, ihtilaf mıdır? Dost mudur, düşman mıdır? Türkiye NATO’ya mahkum değildir. Türkiye, NATO’cu kafaların, FETÖ’cü alçakların, bölücü hesapların kurbanı da olmayacaktır. Millet birdir, Türk milletidir. Vatan birdir, Türk vatanıdır. Devlet tektir, Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bin yıllık kardeşlik yeminimizdir, bozmaya hiçbir oluşum ve örgütün gücü yetmeyecektir. Bunun yanında, Genelkurmay Başkanımızın Kanada’da maruz kaldığı çirkin muameleyi ve itibar suikastını şiddetle kınıyorum. Peş peşe gelen skandalların kimsenin yanına bırakılmamasını ümit ediyorum. O yüzden diyorum ki; ihanete karşı iman, İhtilafa karşı irade, ilkelliğe karşı itibar, iftiraya karşı ihtiram sağlam tercihimiz, şaşmaz teklifimizdir. Unutulmasın ki, Türkiye’nin demokratikleşme, normalleşme ve istikrar içinde bir yönetim yapısına kavuşabilmesi için 15 Temmuz’dan bu yana üstlendiğimiz sorumluluk aynen devam ettirilecektir. Turgutlu ilçemize kazandırılan projelerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ve takdirlerimi sunuyorum.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.