Bahçeli'den Erdoğan genelgesi

Bahçeli'den Erdoğan genelgesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin teşkilatlarına ‘Erdoğan Genelgesi’ gönderdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar;

MHP lideri Bahçeli, 81 il ve ilçe yöneticilerine gönderdiği 8 maddeli genelge ile 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimler için uyarılar yaptı.

Tüm teşkilatların uyması istenen kuralların tek tek anlatıldığı genelgede, “Önümüzdeki çok önemli ve aynı zamanda çok nazik süreçte tüm teşkilat yöneticilerimiz ve mensuplarımız aşağıda maddeler halinde belirtilen hususlara aynen uyacaklar ve işbu genelge hükümlerine göre hareket edeceklerdir” ifadelerine yer verildi.

İşte Bahçeli’nin MHP teşkilatlarına gönderdiği o uyarılar;

AKP İLE FARKLI KULVARDA OLSAK DA

1- Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi aziz milletimizin her ferdine anlatılacak, yeni sistemin özellik ve içerikleri tek tek paylaşılacaktır.

2- Türkiye üzerinde oyun oynamak için pusuya yatmış iç ve dış akıl veya aktörlerin tahrik ve provokasyonlarına azami dikkat edilecektir.

3- Adalet ve Kalkınma Partisi’yle farkı siyasi kulvarlarda olsak da, hedef birlikteliği yaptığımız açıktır.

4- Bilhassa partimizin yetkili ağızlarından çıkmayan, resmiyet kazanmamış, teyidi yapılmamış, sadece tezvirat boyutunda kalmış söz, iddia, kanaat, açıklama ve isnatlara asla değer verilmeyecek, aldırış edilmeyecektir.

5- Seçim propaganda döneminde söz birliğinin önemi çok büyüktür.

6- Seçim dönemi içinde kullanılacak materyallerin farklılık arz etmemesi ve bu konuda tam bir uyumun sağlanması elzemdir.

7- Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısından çekinen, bunu önlemeye çalışan ve aramıza sızmanın yollarını arayan kişi ya da kişilere karşı son derece dikkatli olunacaktır.

8- Genel Başkan açıklamaları, mesajları, konuşmaları, sosyal medya paylaşımları, Genel Merkez duyuruları yakinen ve aynısıyla takip edilecek, söz ve değerlendirmelerin sınırları bunlara bağlı kalacaktır.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum