Bahçeli'den flaş açıklamalar

Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP Lideri Devlet Bahçeli gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin hedefinde “yeni parti”, Meral Akşener ve Koray Aydın vardı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin iç ve bölgede yaşadığı gelişmeleri değerlendirdi. MHP Lideri, “yeni parti”ye katılacağı için MHP'den istifa eden Koray Aydın hakkında da açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri basın açıklamasının sonunda Koray Aydın hakkında sorulan bir soru hakkında şunları söyledi:

“İstifa tek taraflı bir tercihtir. Bu tercihten bulunan kişinin idaresine saygı duyulması gerekmektedir. Partimiz açısından hayırlı olmuştur. 2019’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için birisinin adının gündeme getirilmesi birilerinin hava boşluğunun alınması demektir.”

Bahçeli, Koray Aydın'ın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı adayı göstermesini onun yerine göz dikmek olarak değerlendirdi.

Bahçeli Meral Akşener’i destekleyenler için de, “Bu grubun bizimle bir alakası kalmamıştır ki, bir mesajımız olsun” dedi. MHP’de Meral Akşener’i destekleyen istifalar hakkında da sorulan soruya “Giren girer kapımız açık” dedi.

Türkiye’nin önünde çok sıkıntılı gündemler olduğunu ifade eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Milli birlik ve beraberlik ruhuna en çok ihtiyacımız olduğu dönemdeyiz. Dağılmamızı, birbirimize küsüp darılmamızı istiyorlar” dedi.

Türk Milleti ile çok vahşi ve zalim bir hesap görüldüğün söyleyen Bahçeli, terör örgütlerinin Türkiye’ye kudurmuşçasına saldırdığını, Türkiye’nin dibinde bir terör devleti kurulması için çok ince hesapların yapıldığını söyledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Tehlikeler volkan ağzı gibi patlarken Türkiye çürük tartışmalarla boğulmaktadır. Kurgusu ustaca yapılmış bu meşguliyet gerçek sorunlarla mücadeleyi doğrudan sekteye uğratmaktadır. Milli birlik ruhuna en ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz" dedi.

ABD'ye sert tepki gösteren Bahçeli, "Türk milletinin seri katillere pabuç bırakacak, acziyet ve zayıflık içinde olmadığı kısa sürede gösterilmeli, gereği neyse yapılmalıdır" diye konuştu.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. "Tehlikeler volkan ağzı gibi patlarken Türkiye çürük tartışmalarla boğulmaktadır" diyen Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları şöyle:

"Kurgusu ustaca yapılmış bu meşguliyet gerçek sorunlarla mücadeleyi doğrudan sekteye uğratmaktadır. Zincirleme olaylar peş peşe gündemi işgal etmektedir. Atatürk büstlerine yapılan saldırılar, Çanakkale'de polis memurunun ibretlik fotoğrafı, Maçka Parkı'ndaki kıyafet temalı taciz, yeni devlet safsataları konu başlıklarından sadece bir kısmıdır. Milli birlik ruhuna en ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz.

Pek çok meselemiz vardır, çözüm bekleyen çok sayıda sorun yumağı dağ gibi karşımızda durmaktadır. Oyalanmak ise Türkiye'ye haksızlıktır. Korumamız gereken milli varlığımızla birlikte hakettiği mevkilere yükselmeyi beklemektedir. Vakit kaybına tahammül kalmamıştır. Milletin kafası karışık, sıkıntıları fazladır. Medya yanlı, ihanet canlı, ilkesizlik kaslı, demokratik kurum ve kurallar paslıdır. Dağılmamızı istiyorlar, birbirimize küsmemizi umuyorlar.

TERÖR ÖRGÜTLERİ KUDURMUŞÇA 4 KOLDAN SALDIRIYOR

Terör örgütleri önü arkası planlı haşin ve hain bir strateji dahilinde Türkiye'ye 4 koldan kudurmuşçasına saldırıyor. Sınırlarımızın hemen ötesinde gayri meşru, fiili bir durum yaratılıyor. Türkiye'nin milli güvenliğini ve toprak bütünlüğünü temin eden bir terör devleti kurmak, Akdeniz'e ulaştıracak bir koridor için ince işçilik yapılıyor.

ABD'YE SERT TEPKİ

ABD, TIR'lar dolusu silahı PKK, YPG'ye Noel hediyesi gibi veriyor. ABD'nin silah, cephane ve eğitim desteği verdiği PKK/YPG'ye yeni bir örgüt kurdurup Fırat Kalkanı bölgesine saldırtmanın şartlarını oluşturması dostlukla bağdaşmamaktadır. Bu cani kimi, nereden, nasıl atacaklarını zannetmektedirler. Türk milletinin seri katillere pabuç bırakacak, acziyet ve zayıflık içinde olmadığı kısa sürede gösterilmeli, gereği neyse yapılmalıdır.

Hedef aslında Türk milletinin tarihsel mevcudiyetidir. Aziz vatanımızın benzersiz kutsiyeti tüm görkemi ile meydandadır. Bunu hazmedemeyen ne kadar hasım devlet varsa, eş anlı saldırı komutu vermek için el ele vermişlerdir. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde tedavüle sürülen kirli pazarlıklar esasen Türkiye temalı, odaklıdır. Bütün dikkatler ülkemize çevrilmiştir. Oklar üzerimize yönelmiştir.

Suriye'nin İdlib şehrine operasyonla ilgili planlar Türkiye'nin iyice köşeye sıkıştırılması emelidir. ABD'nin Suriye temsilcisinin Türkiye sınırında El Kaide varlığını dile getirmesi maksatlıdır. İran Genelkurmayı'nın 3 günlük teması, ABD Savunma Bakanı'nın gelişi anlamlı ve dikkat çekicidir. Rusya'nın kafası karışıktır, ABD ise Türkiye'yi bir oldu bittiye getirmenin, PKK'ya alan açmanın kurnazlığı içindedir. PKK'ya karşı İran'la operasyon hazırlığı bize göre olumludur. Terör sorununun üstesinden öncelikle bölge ülkelerinin karşılıklı çıkarları gözeterek yardımlaşma çabaları ile gelinebilecektir.

İRAN İLE ORTAK OPERASYON DÜŞÜNCESİ OLUMLU

Rusya’nın kafası karıştır. ABD ise PKK’ya alan açma çabasındadır.
İran ile ortak operasyon düşüncesi bize göre olumludur. İran’ın tutumu müspettir.
İran’ın Barzani’nin korsan referandumuna mesafeli tavrı, Rusya ve ABD’nin itirazları kayda değerdir.
Ekim ayında Türkiye ve İran’ın Kandil’e operasyon taahhüdü belli çevreleri rahatsız etmiştir. Kandil dümdüz edilmelidir.

"REFERANDUM TÜRKİYE İÇİN GEREKİRSE SAVAŞ SEBEBİ SAYILMALIDIR"

Barzani'nin korsan referandumuna mesafeli tavrı, Rusya ve ABD'nin yükselen itirazı önemlidir. Kandil, Sincar yok edilmelidir. Kandil dümdüz edilmelidir. Terörizm bekçilerine öldürücü vuruş derhal yapılmalıdır. Referandum hazırlığının sonuna kadar karşısında yer alınmalıdır. Bu referandum Kürdistan provasıdır. Türkiye için gerekirse de savaş sebebi sayılmalıdır. Peşmerge yönetimi Türk milletinin sabrını daha fazla zorlamaktan vazgeçmelidir.

"FETÖ TÜRK DÜŞMANI HAİN BİR ÖRGÜTTÜR"

FETÖ su katılmamış Türkiye ve İslam düşmanı barbar bir çetedir. Başındaki hoca kılıklı hain beddua seansları ile vakit geçirmekte, çete üyelerinin bir kısmı ülkemizde hesap vermektedir. Ederi 1 dolar olan FETÖ insanlığın utanç vesikasıdır. Son ferdine kadar yedikleri aş, içtikleri su burunlarından getirilmelidir. Bu hain örgütün izinin kazılması için bir ortak akıl, adalet müessesesi, muazzez bir fikri temel, makul deliller, muazzam bir görüş derinliği vazgeçilmez önemdedir. Pazarcı ile, tezgahlar ile değil, aktif planlayıcılarını, sessiz katılımcılarını, siyasi ayakla birlikte tek tek isim isim deşifre ederek cezalandırmak kaçınılmaz bir görevdir. Bu hesaplaşma yapılmazsa vebal herkesin üzerinde olacaktır. Yine devletin hücrelerine kadar sızma girişimleri gelecekte daha büyük badirelere yol açacaktır. Devlet, Türk milletinin siyasi teşkilatlanmasıdır. Türkiye üzerinde hiç kimse spekülasyon yapamayacak, çetele tutamayacaktır. Türkiye'nin varlığı 80 milyon millet evladının namusu ile pekişmiştir.

“ADİL ÖKSÜZ TAM BİR MUAMMA”

Özellikle Alman siyasetçilerin iç siyaseti tahkim etmek için yaptıkları ipe sapa gelmez değerlendirmeleri gözümüzden kaçmamaktadır.
Adil Öksüz isimli teröristin Türkiye’den nasıl çıktığı muammadır, gizemini korumaktadır.


Almanya hükümeti bu şerefsizin ülkelerinde olup olmadığını ne doğrulamakta ne de yalanlamaktadır.


Almanya firari sanıkların derhal iadesini sağlamalıdır.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum