Bahçeli'den flaş açıklamalar: Sahibimiz Millettir!

Bahçeli'den flaş açıklamalar: Sahibimiz Millettir!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalya'da partisinin İl ve İlçe Başkanları toplantısında konuştu ve çok önemli mesajlar verdi

Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada, sırtlarını Allah’a dayadıklarını ve sahiplerinin de millet olduğunu belirterek, Türk Milliyetçiliğinin şafağının çok yakın olduğunu söyledi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Suriye'nin kuzeyine yuvalanmış hainler bulundukları alandan teker teker atılmazsa vatan tehlikede, beka ateş altındadır. Zeytin Dalı Harekatı sahaya milli duruşun yansımasıdır. Nereye kadar gidiyorsa oraya kadar gidilmelidir.

PKK/PYD küstahlığının bedelini ödeyecek, hainlere kahraman diyen ABD ile müttefiklik nasıl sürdürülecektir? Siyaset yerine silah konuşursa olacakların sonunu düşünen var mı?

AFRİN MUHAKKAK TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENECEK

Afrin mutlaka teröristlerden temizlenmelidir. ABD'nin gözetiminde Münbiç'te Afrin'e terörist kaydırdığı medyaya yansımıştır.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ne derse desin Afrin'e mutlaka girilmeli tepeden tırnağa terörden arındırılmalıdır. Unutulmasında ki Münbiç'te PKK/PYD olduğu sürece terör koridoru sonlanmayacaktır.

“ALIN PKK’YI VURUN CHP’YE”

CHP Genel Başkanının ağzından PYD'nin terör örgütü olduğunu söylediğini duyanınız oldu mu? Alın PKK'yı vurun CHP'ye.

'Kızıl elma' desek kilosunun ne kadar olduğunu, nerede satıldığını sorarlar. Bekamıza İstiklal haklarımıza Allah'ın izniyle leke düşürmeyeceğiz.

pkkabd.jpg

BU GÖRÜNTÜYE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'nin DEAŞ'la mücadele koalisyonundaki en üst rütbeli asker olan Korgeneral Paul E. Funk'un, Menbiç'te terör örgütü YPG üyeleriyle çekilen fotoğrafına ve verdiği mesajlara tepki gösterdi. Bahçeli, "ABD’li komutan Funk, 'Türkiye’nin yanlış hesabından dolayı kaygılandığını' söylemiştir. Yanlış hesap bu sömürgeciye göre nedir? Türkiye’nin PKK ile mücadelesini tuhaf buluyormuş. Funk asıl yanlış hesabı kendilerinin yaptığını görememiştir. Eğer haine kahraman diyorlarsa bu ABD ile müttefiklik nasıl sürdürülecektir?" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.