Bahçeli'den flaş çıkış: Belediye'ye değil bekaya bakarım

Bahçeli'den flaş çıkış: Belediye'ye değil bekaya bakarım

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısında önemli uyarılarda bulundu.

Merkez Yönetim Kurulu, Devlet Bahçeli’nin başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. MYK toplantısı 1 saat sürerken, toplantıda yerel seçime ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı kaydedildi.

Alınan bilgilere göre; Milliyetçi Hareket Partisi’nin Lideri Devlet Bahçeli MYK Toplantısı’nda, 15 Temmuz'dan bugüne siyasi, sosyal ve ekonomik alanda yaşananların kısa bir değerlendirmesini gerçekleştirdi.

Mart 2019'’da gerçekleştirilecek yerel seçimlerin hem 24 Haziran seçimlerinden sonra geçilen yeni sistemin kökleşmesi hem de ittifakın başarısı için önemine vurgu yapan Devlet Bahçeli, "x+y=z" formülüne değinerek, bunun sağlanması gerektiğinin altını çizdi.

Ankara'yı sarsan iddiaya Binali Yıldırım'dan yanıt

Adalet ve Kalkınma Partisi ile 30 büyükşehirde seçim ittifakı yapacaklarını hatırlatan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ittifak çerçevesinde olmayan 51 kentte ise yarışın edep ve adaba uygun olması yönünde uyarılar yaptı.

MOSSAD'a göre Erdoğan Temel Paşa'yı bu yüzden kovdu

‘BEKA DERİM’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, "Niye orayı, şurayı, burayı aldık, almadık" şeklinde tezvirat ve dedikodulara aldırış edilmemesini isteyerek, "Bana 'belediye mi, beka mı' derseniz, 'beka' derim" açıklamasında bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.