Bahçeli’den flaş erken seçim açıklaması

Bahçeli’den flaş erken seçim açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, erken seçim, seçim süreci ve İstanbul seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin beklenen erken seçim konusundaki açıklaması dikkat çekti.

Bugün yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi ile ilgili bir yazılı açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken seçim konusunda düşüncelerini açıkladı.

Devlet Bahçeli açıklamasında,

“Ülkemizi uzun bir süre meşgul eden 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Seçimi tamamlanmış, resmi olmayan geçici sonuçlar belli olmuştur. İstanbul’da milli iradenin tercih ve eğilimi ortaya çıkmıştır.” İfadelerini kullandı.

“Sandık demokrasinin namusudur ve herkes tarafından titizlikle saygı duyulmalıdır.” diyen Bahçeli, “İstanbul temelli yaygın ve yoğun tartışmalar sandık marifetiyle sonuca bağlanmış, süreç nihayete ermiştir.” Açıklamasını yaptı.

 

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Bahçeli yazılı açıklamasında erken seçim ile ilgili merakları giderecek açıklamada bulundu.

“ Türkiye artık esas gündemine dönmeli, seçim süreci kapanmalıdır.”

“İfadelerini kullanan Bahçeli; Bu kapsamda yeni bir erken seçim bahsi açmak ülkemize yapılacak en büyük kötülükler arasındadır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ihtiyaç duyduğu reformlar, yasal düzenlemeler, kurumsal düzeltmeler ve geleceği kavrayıp kucaklayan milli stratejiler ortak akıl ve ortak çabayla hayata geçirilmelidir.” Cümleleri ile erken seçim için herhangi bir programlarının olmadığı beyan etti.

Her seçimden sonra gündeme gelen “erken seçim olacak mı?” sorularına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli net şekilde cevap vermiş oldu.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.