Bahçeli’den flaş İYİ Parti açıklaması: İmtihandan geçtiler

Bahçeli’den flaş İYİ Parti açıklaması: İmtihandan geçtiler

Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde açıklamalar yapan Devlet Bahçeli, İYİ Partiyle ilgili flaş ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Koray Aydın’ın el sıkma olayıyla ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi ve İYİ Partili Milletvekili Aydın’ı uyardı. Bahçeli İYİ Parti’nin imtihandan geçtiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın el sıkma olayı ile ilgili sözlerine cevap veren Bahçeli, "Bizde tahribat yaparak kopanlardan kimi dost, kimi şer el sıkmakla belli olur. Onlar imtihandan geçti ama farkında değiller" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın Meclis'teki el sıkışma olayı ile ilgili, "Bahçeli seçim döneminde bize yönelik söylediği sözlerden herhalde pişman oldu ki hepimizin elini sıktı" şeklindeki sözlerine cevap veren Bahçeli, "Sayın Koray Aydın tecrübeli bir siyasetçidir. Daha dikkatli konuşmasını tavsiye ederim. Bazı konuları da anlaması gerekir. Bir selam vermek, bir el sıkmak, şer ile hayrı birbirinden ayırır. O bunu kavrayamıyor. Bizde tahribat yaparak kopanlardan kimi dost, kimi şer selam ve el sıkmakla belli olur. O gün onlar imtihandan geçmiştir, bu imtihanın farkında bile değiller" açıklamasında bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.