Bahçeli'den flaş Muharrem İnce açıklaması: 'CHP'de Atatürk'ün ahı tutmuştur'

Bahçeli'den flaş Muharrem İnce açıklaması: 'CHP'de Atatürk'ün ahı tutmuştur'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün önemli açıklamalarda bulunan Muharrem İnce ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, A Haber'e özel açıklamalar yaptı.

Bahçeli, Muharrem İnce ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Parti kurar mı, kurmaz mı bilmiyorum. 4 Eylül'de Sivas'ta atacağı adımla CHP içinde Atatürk'e dönüşü başlatacaktır. CHP'de Atatürk'ün ahı tutmuş, geçmişe özlem yeşermiştir." dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önemli açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"Sayın Muharrem İnce 2018 yılından beri kendisine yöneltilen eleştiri ve suçlamalara maruz kaldı. Gördüğümüz kadarıyla haksızlıklara ve ayrımcılığa uğradı. Parti kurur mu kurmaz mı bilemiyorum, ama bildiğim ve tespit ettiğim husus şudur:

4 Eylül'de, Sivas Kongresi'nin ruhuyla atacağı adımla CHP içinde Atatürk'e dönüş hareketini başlatacaktır. Değerlendirmem budur. Yani kaynağından ve kökünden kopan CHP'yi özüne döndürmek maksadıyla çaba sarfedecektir. Anlaşılan odur ki, bin günde memleket parolasıyla Atatürk'ü ve kurucu değerleri hareketinin mihveri yapacağı anlaşılmaktadır.

CHP'nin içişlerine bizim karışmamız elbette doğru olmayacaktır. Ama gördüğümüz gerçekler de bunlardır. CHP'de Atatürk'ün ahı tutmuş, geçmişe özlem yeşermiş ve yükselmiştir. Artık taşeron ve teslimiyetçi bir zihniyetin geldiğimiz bu aşamada işi oldukça zordur."

 

TERÖRLE MÜCADELEYE TAM DESTEK

 

Bahçeli, terörle mücadeledeki başarıya değindi, "Son terörist silahını bırakıp teslim olduktan sonra, yargıya işlediği cinayetlerin hesabını vermelidir. MHP'nin terörle mücadeleye bakışı budur" dedi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.