Bahçeli'den flaş talimat! Orayı istiyorum

Bahçeli'den flaş talimat! Orayı istiyorum

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yerel seçim hareketliliği yaşanıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok önemli bir talimat verdi. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Bahçeli, kendisini ziyarete gelen MHP Mersin heyetini ağırladı ve uzun bir görüşme gerçekleştirildi.

Başkentte gerçekleşen sürpriz görüşmede Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Mersin Büyükşehri ve tüm ilçeleri istiyorum” diye konuştu.

Görüşmeye MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ile birlikte MHP’nin Mersin’de ki 13 ilçe başkanı eşlik etti.

Ziyaret öncesi TBMM’yi gezen heyet burada MHP’nin grup toplantısına katıldı.

Toplantı sonrası Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Mersin heyeti adına MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Dr. Devlet Bahçeli’ye Toroslar Belediyesi’nce yetiştirilen ejder meyvesi ve kahve fidanı hediye etti.

“MERSİN’İ VE TÜM İLÇELERİ İSTİYORUM”

Yapılan ziyarette memnuniyetini ifade eden  Devlet Bahçeli daha sonra seçim ile ilgili konuştu. Gelen heyete seçim sathına girildiği ve çalışılması gerektiğini ifade eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, “Sizden MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Hamit Tuna Beyin etrafında birleşerek Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçeleri istiyorum” dedi.

mhp1-002.jpgmhp2-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum