Bahçeli'den flaş Zarrab açıklaması

Bahçeli'den flaş Zarrab açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Reza Zarrab davasına ilişkin çok sert açıklamalar yaptı ve ortada bir suçun olduğunu kabul ettiklerini ifade etti. İşte haberin ayrıntıları;

MHP Lideri Devlet Bahçeli, kamuoyunu uzun süredir meşgul eden Reza Zarrab’ın tanık olduğu dava ilişkin ve açıklamalarına dair çok sert ifadeler kullandı.

Bahçeli konuşmasına, kadın haklarını savunarak ve kadına şiddete karşı ifadeler kullanarak başladı. Bahçeli, “Kadınların seçme ve seçilme hakkını elde etmeleri uzun ve zorlu bir sürecin sonunda gerçekleşmiştir. Kadın demek insan demektir, insan ise eşrefi mahlukattır. Kadınlar aktif ve fedakarca mücadele ederken demokratik imkanlardan mahrum olmaları akla ziyan bir çarpıklıktır” dedi.

Daha sonra Reza Zarrab’ın tanık olduğu dava ile ilgili konuşan Bahçeli, “Türkiye'yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sistemi, her zaman, her daim ayaklarımızın altındadır, sonuna kadar da nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaktır. ABD'de kurulan tezgahın acentesi, tamamlayıcısı, selam mangası gibi hareket ederek doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye'ye karşı yeni bir cephe açmak için kollarını sıvayan namertlerdir.

Karanlık ve kaçak bir şahsın, hain ve casusun itirafları ülke kamuoyunu meşgul etmektedir. Türkiye'den nasıl kaçtığına veya kaçırıldığına dair spekülasyonlar yapılmaktadır. ABD'deki yanlı mahkemelerde Türkiye yargılanmaktadır, buna razı olamayız. Biz demiyoruz ki ortada suç yoktur. Biz demiyoruz ki şarlatan yargılanmasın. Suç nerede işlenmişse hukuki sınırlar orasıdır. Bizim tarafımız Türkiye'dir, tarafsızlık namussuzluktur. Türkiye'nin kaybetmesine oynayanlar, en acı yenilgiyi tadacaklardır. Bunlara merhamet ise maraz doğuracaktır.”

AK PARTİ KORKUYA KAPILMASIN

“Garip ve tahrik edici bir iddia ısıtılıp ısıtılıp servis ediliyor. Partimizle ilgili dedikodu üreten sermayeler, ortalığı karıştırmaya çalışmaktadır. Neymiş, MHP iktidara yön veriyormuş. Altını kalın olarak çiziyor ve sesleniyorum. AK Parti'nin bir kısım yöneticisi ve milletvekili kaygılanmasın, korkuya kapılmasın. Beyhude yere onun bunun tespitlerine aldırmasınlar. Türkiye'yi yöneten Cumhurbaşkanıdır, Başbakandır, Bakanlar Kurulu'dur. MHP yerini yurdunu bilir, bilmeye devam edecektir. Şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını herkes görecek ve bizzat şahit olacaktır.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.