Bahçeli'den HDP üzerinden Millet İttifakına gönderme

Bahçeli'den HDP üzerinden Millet İttifakına gönderme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da da AK Parti - MHP ittifakına kaybettireceğiz' açıklaması ile HDP’yi ağır şekilde eleştirirken Millet İttifakı'na da göndermede bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündemdeki konular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada HDP Eş Başkanının açıklamalarına sert çıktı. Bahçeli HDP üzerinden Millet İttifakını da ağır şekilde eleştirdi.

'İHANET VE İŞBİRLİKÇİLİKÇİLİK BİLLURLAŞTI'

HDP Eş Başkanının 'Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da da AK Parti - MHP ittifakına kaybettireceğiz' açıklamasına gönderme yapan Devlet Bahçeli, "Beka muhalifleriyle beka sevdalıları billurlaşmış haldedir. HDP Eş Genel Başkanı’nın 'Kürdistan’da biz kazanacağız, Batı’da AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz” çürük sözü skandal bir beyan olmasının yanısıra ihanet ve işbirlikçiliğin alenileşmesinden başka bir şey değildir.' ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'DE ÖYLE BİR YOKTUR, HİÇ OLMAMIŞTIR'

HDP Eş Genel Başkanının açıklamasının bir akıl tutulması olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yoktur. Tarihin hiçbir döneminde de olmamıştır. Hem kazanıp hem kaybettirmek ancak ve ancak akıl tutulması yaşayan, mensubiyet bunalımına kapılan, zilleti baş tacı yapan müflis ve melanet çevrelerin işidir.' şeklinde paylaşımda bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaştıkça sis perdesi dağılıyor, taraflar netleşiyor, gizli kapaklı ilişki ağları deşifre oluyor. Saklanan niyetler bir bir açığa ve ortaya çıkıyor. Türk milleti kimin zillet kimin ziynet, kimlerin curcuna kimlerin cumhur olduğunu görüyor.

HEM CUMHUR İTTİFAKI HEM TÜRKİYE KAZANACAKTIR

'Cumhur İttifakı hem kazanacak hem de Türkiye’ye kazandıracaktır' açıklaması yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaşımlarını şöyle sürdürdü;

'31 Mart’ta kazanan ve kaybedenleri tayin edecek tek mercii büyük Türk milletidir. HDP, PKK’yla ortaklığının, hedef birlikteliğinin bedelini diğer zillet ortaklarıyla beraber ağır bir şekilde ve demokratik olarak ödeyecektir.

PKK – FETÖ MERKEZLİ CHP-HDP İTTİFAKI

HDP, beklendiği ve bilindiği üzere, Türkiye’nin yıkımına asal ve asıl fail olarak girmiştir.

CHP-HDP-İP-ÖDP ittifakı bütün hatlarıyla, bütün muhtevasıyla karşımızdadır. PKK-FETÖ bu ittifakın tam ağırlık merkezindedir. Türk milleti bir yanda Zillet İttifakı’nı görüyor, diğer yanda Cumhur İttifakı’nı izliyor, biliyor, gönülden destekliyor.'

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.