Bahçeli'den iç savaş tehditlerine tepki! 'Kefenlerinizi ve sarı torbalarınızı alın da gelin'

Bahçeli'den iç savaş tehditlerine tepki! 'Kefenlerinizi ve sarı torbalarınızı alın da gelin'

Yozgat'ta terör örgütü elebaşlarının Kılıçdaroğlu seçimleri kazanamazsa iç savaş çıkar söylemlerine tepki gösteren Devlet Bahçeli "Böyle bir niyetleri varsa yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp da gelsinler" dedi.

Seçim arenasında hararetli anlar yaşanıyor.

Partiler sahaya inerek halk buluşmalarını sürdürüyor.

Mitinglere hız veren Cumhur İttifakı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli aynı anda farklı illeri ziyaret ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat'ta, 'Aziz Milletin Sıra Sende' mitinginde önemli açıklamalar yaptı.


MUHALEFETE TERÖR ÜZERİNDEN TEPKİ GÖSTERDİ


Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişte Yozgat'a gelip PKK'yı bitireceğim söylemlerini hatırlatan Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun şimdi ise terör örgütüyle kol kola gezdiğini belirtti.

Terör elebaşlarının Kemal Kılıçdaroğlu seçimleri kazanamazsa iç savaş çıkar söylemlerine tepki gösteren Devlet Bahçeli, net konuştu.

 

"KEFENLERİNİ VE SARI TORBALARINI HAZIR TUTSUNLAR"


Bahçeli, "Böyle bir hedefi olanlar, kefenlerini ve sarı torbalarını alıp yanlarında getirsinler." dedi.

 

"TERÖRİST DEMİRTAŞ’IN SERBEST BIRAKILACAĞINI VAAT EDEN KILIÇDAROĞLU AYNEN ÇARKIFELEK GİBİDİR"


Muhalefetin terörle olan ilişkisine tepki gösteren Bahçeli şöyle konuştu:

 

Terörist Demirtaş’ın serbest bırakılacağını vadeden Kılıçdaroğlu aynen çarkıfelek gibidir. Bir terörist alçakça milletimizi tehdit ederek 14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp da gelmelidirler.

 

"YOZGAT DİK DURUŞLU İNSANLARIN YÖRESİDİR"


Yozgat'ta konuşan Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

 

Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Değerli kardeşlerim Yozgat’ı anlatmak için kelimeler kifayetsizdir, sadece yaşanır. Yozgat dik duruşlu insanların yöresidir. Yozgat’a ihanet giremez, girmemiştir. Yozgat cesurdur, zalime boyun eğmez. Milli umutları karartmak isteyen siyasi partiler Zillet İttifakı’nda toplandı. CHP ile PKK aynı masadadır. FETÖ masanın gözcüsüdür. İyi Parti ile HP-PKK iki elmanın bir yarısıdır.

 

"ZİLLET PARTİLERİNİN BAŞKANLARININ MUHATAPLARI PKK'DIR, FETÖ'DÜR"

 

Kılıçdaroğlu'na 'Kazanamayacak aday' dediler, masada kriz çıkardılar. Birbirlerine oyun oynadılar. Milletimizi aldatmak istediler. Adına 'Strateji' dediler. Sonra tutup iki büyükşehir belediye başkanını Cumhurbaşkanı Yardımcısı dediler. Önlerine kim geldiyse olmayan makamları dağıttılar. Sabah ilk kalkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaptılar.

Elleriyle kalp işareti yaptılar. Kalp işarette değil itibardadır. Kalpleri kaskatı kesilmiş olan zillet partilerinin başkanlarının muhatapları PKK'dır, FETÖ'dür.

 

"MİLLETİMİZ YAS TUTARKEN SÖZDE BAKANLIK DAĞITIMI YAPTILAR"

 

Aylarca koltuk paylaşmalarında gerilimler yaşandı. Köşe kapmaca oynadılar. Kaçak güreştiler. Birbirlerinin kuyusunu kazdılar. Cumhurbaşkanı adaylarını 'kukla' yerine koydular. Milletimiz yas tutarken sözde bakanlık dağıtımı yaptılar. Boşa sallayıp dolu tutma hevesine kapıldılar.

385 günde bir Cumhurbaşkanı adayını zorlukla belirlediler. Türkiye'nin felaketlerle mücadelesini karaladılar. Kahramanmaraş merkez üssü depreminin 2,5 ay içinde yaraların sarılmasına, felaketin derin izlerinin sarılmasına tahammül edemediler. Enkaz üzerinde istismar yarışına girdiler.


"DEVLETİN GÜCÜ MİLLETİN FERASETİYLE HEP BİRLİKTE YAPARIZ"


Türkiye tek ses, tek nefestir. Karşımıza çıkan bütün engelleri teker teker geçeceğiz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar, mutlaka başaracağız. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye. Yeni Türkiye, yeni hayat hep birlikte kurarız. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız. Hep birlikte Türk milletiyiz.

CHP, İyi Parti, HDP, PKK, FETÖ ve marjinal sol partiler aynı bataklıkta birleşmişlerdir. Bunlarla bir gelecek olmaz. Soruyorum sizlere Anayasa Mahkemesi'nin yeniden yapılandırılıp reforma tabi tutulması konusunda yanımızda mısınız?'

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.