Bahçeli'den kendisine hakaret eden Davutoğlu'na sert yanıt! 'Serok Ahmet akıldan nasipsizdir'

Bahçeli'den kendisine hakaret eden Davutoğlu'na sert yanıt! 'Serok Ahmet akıldan nasipsizdir'

Habertürk canlı yayınında Bahçeli'ye hakaret eden Ahmet Davutoğlu’na MHP lideri Bahçeli’den cevap geldi. Bahçeli, “Serok Ahmet akıldan nasipsizdir” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında MHP lideri Devlet Bahçeli'ye hakaret etti.

 

BAHÇELİ’DE SERT CEVAP


Bahçeli’den de Davutoğlu’na yanıt geldi.

 

Sosyal medya hesabından art arda tweet’ler atan Bahçeli şunları söyledi:

 

“Serok sana diyorum, her insanda akıl vardır. Önemli olan akletmektir. Ama senin sözde aklın sürekli yalpalayıp halt etmektedir. Meşale gibidir akıl, karanlığa göz, ölü tene can, dilsiz için sözdür. Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır.”


RAHATLAMA VE MİLLİ HUZUR KÖKLEŞİYOR


MHP Lideri, doğalgaz ve petrol keşiflerine inanmayanlara da verdi, veriştirdi:

 

“Türkiye, 2023’e dev umutlarla, dalga boyu yüksek heyecanlarla, her gün bir yenisine şahit olmaktan bahtiyarlık duyduğumuz müjdelerle giriyor.

Ayaklarımıza vurulan paslı zincirler kırılıyor, engeller anbean kaldırılıyor, toplumsal rahatlama ve milli huzur gittikçe kökleşiyor.

2023 yılında sevinci az, kaygısı çok; öveni az, söveni çok bir ülke olmaktan kurtulmakla birlikte; gıptayla bakılan, hayranlıkla adından bahsettiren, kronik sorunları karamsar karşı duruşlara rağmen aşmayı başaran bir ülke tablosuna inşallah vasıl olacağız.

Geçtiğimiz Pazartesi günü, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan açıklamayla Karadeniz’deki Çaycuma-1 kuyusunun 3 bin 23 metre derinliğinde 58 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz rezervinin keşfedildiğini öğrenmiş olduk.

Bu gelişmeden de hakikaten sevinç duyduk.

Böylelikle Karadeniz’de keşfi yapılan toplam rezerv miktarının 710 milyar metreküpe ulaştığı netleşmiştir. Bu rezervin ekonomik değerinin 1 trilyon dolar olduğu ifade edilmiştir. Fatih Sondaj Gemimiz, Karadeniz’de enerji alanında muazzam fetihler yapmaktadır.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.