Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: 'Gel tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim'

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: 'Gel tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim'

MHP lideri Devlet Bahçeli kendisini Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmakla itham eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Partisinin grup toplantısına çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den konuya ilişkin çok çarpıcı açıklamalar geldi.

 

‘ÜLKÜ OCAKLARI HAİN BİR KUŞATMA ALTINA ALINDI’


Kendisini Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmakla suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklenen MHP lideri Bahçeli, “Dikkat, temkin, sabır, uyanıklık şarttır. Kimse unutmasın kurt kışı atlatır, yediği ayazı unutmaz. Biz bunlara figüranlık yapan onursuzları tanıyoruz. Milletvekilimiz ahlaksızca suçlandı, töhmet altında bırakıldı. Ülkü ocakları hain bir kuşatma altına alındı. Şiddetli bir cephe açılıp, ittifakla harekete geçildi.

 

‘SAYIN KILIÇDAROĞLU SUSKUN DEĞİLİM, GEREKLİ NOTLARI ALIYORUM’


Kılıçdaroğlu’na da sosyal medya mesajıyla suskunluğumuzun nedenini sorma gereği doğdu. Suskunluğumuz asaletimizdendir, bir lafa bakarız laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye… Edebimiz el vermez, edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap edebi elden gidene… Sayın Kılıçdaroğlu suskun değilim, seviyesiz ithamlarınızı seyredip gerekli notlarımı aldım, alıyorum.

 

KILIÇDAROĞLU’NA HODRİ MEYDAN


Sayın Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum. Gel tek bir evladımı al yüreğin kaç okka görelim. Teşvik edici kışkırtmalara kapalıyız. Türkiye’yi kavga iklimine çekmek isteyenler şerefsiz kere şerefsizdir. Oyuna gelmeyeceğiz. Biz bir işin önüne değil arkasına ve sonuna bakarız. Bütün kirli çamaşırları, gavur uzantılarını bir bir teşhis ediyoruz.” dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.