Bahçeli'den Millet İttifakı'na gönderme! '13 toplantı yaparak güç bela bir aday belirleyebildiler'

Bahçeli'den Millet İttifakı'na gönderme! '13 toplantı yaparak güç bela bir aday belirleyebildiler'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan afet köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Bahçeli, Millet İttifakı'na adaylık üzerinden göndermede bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Gaziantep Nurdağı'nda Belpınar ile Mesthüyük Köyleri ve Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Millet İttifakı'na adaylık üzerinden göndermede bulunarak ''13 toplantı yaparak güç bela bir cumhurbaşkanı adayı belirleyebildiler'' ifadelerini kullandı.

 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

 

'2 konuda dikkatiniz çekmek istiyorum. 6 Şubat gününden bugüne 76 gün geçti. 2 ay 16 gündür. Böyle bir süre içinde büyük bir felaketin acılarını yaşayarak, bugünlere eriştik. Gaziantepliler 1 konunun altını özellikle belirtmek istiyorum. Bunu bütün yönüyle düşünmenizde fayda var. 6'lı masa ilk toplantısını 6 Mart 2023'te yaptı yani 12 ay 21 gün sonra bir başka değişle 13 toplantı yaparak güç bela bir cumhurbaşkanı adayı belirleyebildiler. Bu kadar süre içinde 6'lı masa, masanın altında 7.'si onun ötesinde Avrupa Kıtası, PKK'sı Kandil'i bütün desteği ile Türkiye'de bir sistemin desteğini arzuladılar. Yalan ve iftara ile herşeyi istismara yöneldiler. Saatler süren toplantılar yapacaksın ama ancak 6 Mart'ta adayını belirleyeceksin. Şimdi hesap şudur, 13 defa toplanıyorsan 387 günden beri bir türlü aday belirleyemiyorsun ama şunu hepinizin bilmesini istiyorum.

İki ay 16 günde bu büyük fedakarlığı ortaya koyan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın görevinin devamı birinci asli göreviniz olmalıdır. 14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan açık ara fark ile cumhurbaşkanı olmalıdır. 

Bu ülkeye vereceği hiçbir şeyi olmayana 2 ay 16 günde nelerin yapıldığını her gelene anlatın. TCG Anadolu gemisi, Filyos'taki gaz, Togg arabası, yollar ve köprüler. Bu yürüyüşü aksatmamak için bu çift başlı kartalı harekete geçirmelisiniz.'


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.