Bahçeli'den Temel yorumu

Bahçeli'den Temel yorumu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin flaş bir açıklamada bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayını değerlendirdiği ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için "Hayırlı uğurlu olsun. Son yılların en popüler siyasetçisi olmuştur. Bakalım bundan sonra nasıl tekrarlanacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi’nin henüz açıklanmayan ve açıklanması dört gözle beklenen adayı için ise ilginç ifadeler kullandı ve eleştirdi.

Bahçeli, CHP'nin adayı için, "Sabrı taşırdılar. Halk meraklanıyor, bir gün Cumhuriyet Halk Partisi’nin önünde toplanıp açıkla şu adayı diyecekler" diye konuştu.

Bilindiği üzere Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için Abdullah Gül'ü çıkartmak istemiş fakat CHP ve özellikle İYİ Parti'nin desteğini alamayınca, Meral Akşener'in kendisinin aday olacağını ısrarla açıklamasının üzerine bu isimden vazgeçilmişti. Bunun üzerine Temel Karamollaoğlu kendisinin cumhurbaşkanı adayı olduğunu bu sabah kamuoyuna duyurdu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.