Bahçeli'den Yusuf Halaçoğlu'na flaş hediye

Bahçeli'den Yusuf Halaçoğlu'na flaş hediye

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partiden ihraç ettiği eski MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’na gönderdiği hediye ile dikkat çekti.

Devlet Bahçeli'nin partiden ihraç ettiği eski MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’na dikkat çeken bir hediye gönderildi.

Halaçoğlu’na, MHP’nin 50. kuruluş yılı nedeniyle gönderilen pakette Alparslan Türkeş’le olan bir işlemenin üzerinde olduğu madalyon kullanıldı.

"ÇOK ŞAŞIRDIM"

Söz konusu hediyenin Yusuf Halaçoğlu’nu da şaşırttığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Halaçoğlu, “İhraç edilmiş biri olarak, adıma kargo ile gelen paketi açınca çok şaşırdım” açıklamasını da yaptı.

BAHÇELİ'NİN HEDİYESİNE NEZAKETSİZ KARŞILIK

 

Halaçoğlu bir takipçisinin "Böcek vardır onda" yanıtına ise "Eşim de aynısını dedi" ifadeleriyle yanıt vermesi dikkat çekti. "Sakın geri dönmek aklınızdan geçmesin" sözlerine ise "Öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmiyor" diyerek yanıt verdi.

Yusuf Halaçoğlu MHP'den ihraç edildikten sonra İYİ Parti'de Genel Başkanlık için adaylığı söz konusu olmuş, daha sonra Meral Akşener ile birlikte hareket ederek, Akşener'in Genel Başkanlığında İYİ Parti'de siyasete devam etme kararı almıştı.

İYİ Parti'den milletvekili adayı gösterilmeyen Yusuf Halaçoğlu daha sonra partiden istifa etmişti.

 

Yusuf Halaçoğlu İYİ Parti'den istifasının ardından şunları söylemişti:

 

''İYİ Parti’ye geçmemin ardından araştırma görevlisi olan eşim İzmir’e tayin edildi. Bir senedir eşim salı günü İzmir’e gidiyor cuma günü Ankara’ya geri dönüyor. Çocuklara ben bakmak zorundayım. İki küçük çocuğum var. Okula gidecekler bu sene. İzmir’de oturacağım için İzmir ve Ankara istedim; Kayseri’yi verdiler. Onun için de ‘başvuru yapmayım’ dedim. Meral hanım ‘yok hocam yanlış anlaşılır’ dedi. ‘Kayseri olursa, gidip gelmem zor olur ailem darmadağın olacak onu kabul etmiyorum’ dedim. Bir senedir aile düzenim darmadağın. Vekil olmak için bu mücadeleyi vermiyorum. Bu iktidar değişene, parlamenter sisteme dönünceye kadar bu mücadeyi sürdüreceğim.''

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum