Bahçelievler'de doğum yapan kadın bebeğini çöpe attı 

Bahçelievler'de doğum yapan kadın bebeğini çöpe attı 

İstanbul'da Bahçelievler'de evinin banyosunda kendi kendine doğum yapan V.S.K. isimli kadın ölü doğduğunu iddia eden bebeğini çöpe attı.

İstanbul Bahçelievler'de V.S.K. isimli kadın 22 Temmuz Cuma saat 12.00 sıralarında Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi'nde evinin banyosunda tek başına doğum yaptı.

 

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATTI


V.S.K ölü doğduğunu iddia ettiği bebeğini saat 01.00 sıralarında çöpe kovasına attı. Polis ekipleri, çöplerin boşaltımının yapıldığı merkezde arama yapmalarına rağmen bebeğin cansız bedenine ulaşmayı başaramadı.

 

GÖZALTINA ALINDI


Gözaltına alınan V.S.K. emniyetteki ifadesinde, 2021 Kasım ayında O.U ile tanıştığını ve O.U'nun evinde tecavüze uğradığını ileri sürdü. Bu ilişkiden hamile kaldığını iddia eden V.S.K. ifadesinde ailesinden gizli doğum yaptığını ve bebeği çöpe attığını da belirtti.

 

ERKEK ŞÜPHELİ SERBEST KALDI


Polis, O.U.'yu Bayrampaşa'daki evinde yakaladı. Şüpheli O.U. emniyetteki işlemlerinin ardından "Cinsel Saldırı" suçundan sevk edildiği adliyede serbest kaldı.

 

KASTEN ÖLDÜRME


V.S.K. ise sevk edildiği adliyede "Kasten Öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan V.S.K.'nın ölü doğduğunu ve çöpe attığını iddia ettiği bebeğin bulunması için atık merkezinde aramalar sürüyor.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.