Bahçeli'nin Akar'a hediye ettiği silah kayboldu

Bahçeli'nin Akar'a hediye ettiği silah kayboldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünkü konuşmasında 2015 yılında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a verdiği hediyelerden bahsetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Medya temsilcileri ile gündemi değerlendirdi.

Bahçeli konuşmasında, 2 Ekim 2015'te Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a verdiği hediyelerden bahsetti.

Akar'a Kuran’ı Kerim, Türk Bayrağı ve altın kaplama silah hediye ettiğini belirten Bahçeli, 'Hulusi Akar Paşa bayrağa sahip çıkmıştır, Kuran’a sahip çıkmıştır, silaha sahip çıkmıştır. Türk milletinin güvenliğini temin eden silaha sahip çıkmıştır.' dedi.

SİLAH KAYBOLDU

15 Temmuz sonrası şikayetçi sıfatıyla savcılığa ifade veren dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, darbecilerin elinden kurtarıldıktan sonra makam odasındaki değişiklikleri şöyle anlatmıştı:

'Olayların ardından karargâha ikinci Başkanım Org. Yaşar Güler benden bir gün önce gelmişti. Bana anlattığı bir gariplik, ki odamın gayet toplu ve düzenli olduğu hususudur. Oysa ben odadan şiddet kullanılarak götürülmüştüm. Kitap, kırtasiye malzemeleri, çikolata, yiyecek, içecek, gazete kupürleri, hediyelik eşyalar nedeniyle normalde kalabalık görünmesine rağmen çok sade ve düzenli bulunmuş. Devlet Bahçeli tarafından hediye edilen ve odamda hatıra maksatlı duran tabanca ve beni götürdüklerinde Emir Subayı odasında kaldığını düşündüğüm şahsi cep telefonum bulunamamıştır. Bu husus, bende makamın bir başkası için hazırlanmış olduğu kanaatini doğurmuştur.'

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.