Bahçeli’nin araba koleksiyonunun 11.parçası

Bahçeli’nin araba koleksiyonunun 11.parçası

MHP Lideri Devlet Bahçeli, klasik otomobil koleksiyonuna 11.sini ekledi. Bahçeli, yeni aracında Ferdi Tayfur dinlediğini söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, klasik otomobil koleksiyonuna yeni bir araç daha ekledi.

Nostaljiye ve arabalara olan ilgisiyle bilinen Bahçeli, klasik otomobil koleksiyonuna 11.sini ekledi. Bahçeli’nin koleksiyonuna eklediği yeni araç, eski model bir Mercedes oldu.

koleksiyonu-11-e-cikti-siyasetcafe.jpg

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yeni aracıyla ilgili gazetecilere şunları anlattı: “Eski model, tek kapılı spor bir Mercedes. Kırmızı, sarı arasında bir renk. Kibar duruşu olan bir araba. Plakası ise 06 TC 999."

bahceli-otomobil-koleksiyonu-siyaset-cafe.jpg

"Bu tür arabalar İstanbul’da oluyor. Firma bir araba ürettiğinde en az 50 yıl yedek parçasını kullanacak stok bulunduruyor. Cumartesi, pazar fırsat buldukça dolaşıyoruz. Ferdi Tayfur’u çalıyoruz.”

bahceli-yani-araci-siyaset-cafe.jpg

Arabaların genel merkezin garajında durduğunu söyleyen Bahçeli, “1973-74 modeller. Adam usanmış satayım da nasıl satayım derdinde. ‘Bir tane araba var Sayın Bahçeli görse nasıl olur’ diyenler oluyor. Piyasayı yükseltiyoruz galiba. Satıcılara önce belli etmiyoruz parayı öderken söylüyoruz. İlgilenen arkadaşlar var takip ediyorlar” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.