Bahçeli'nin çağrısı karşılık buldu İYİ Parti'den MHP'ye katılımlar başladı

Bahçeli'nin çağrısı karşılık buldu İYİ Parti'den MHP'ye katılımlar başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’in 4. Olağanüstü Kurultayı öncesi İYİ Partililere yaptığı ‘yuvaya dön’ çağrısına yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’in 4. Olağanüstü Kurultayı öncesi İYİ Partililere yaptığı ‘yuvaya dön’ çağrısına yanıt geldi.

Geçmişte İYİ Parti’de çeşitli görevlerde bulunan sekiz kişi bugün MHP’ye katıldı.

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti Yalvaç Belediye Başkan aday adayı olan Çağlayan Yalva, Yalvaç kurucu üye ve yöneticileri Ahmet Reşat Erdal ve Yaşar Bozbey, İP Yalvaç üye ve yöneticisi Ahmet Kodaloğlu, İP Yalvaç üyeleri Mehmet Çaylı, Abdullah Şirin, Mevlüt Bozkurt ve Kemal Pekpak, bugün MHP Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda yapılan törenle MHP’ye katıldılar. İP çatısı altında yaşadıkları olumsuzlukların yanı sıra Türk Milliyetçilerinin davasının bir olduğunu, adreslerininse MHP olduğunu vurgulayarak MHP’nin bu ülkede yaşayan herkesin huzurunun ve bekasını teminatı olduğunu söyleyen yeni katılımcılar, artık adreslerinin MHP olduğunu belirttiler.

MHP'YE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

MHP’ye katılan kişilere tek tek teşekkürlerini ileten MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, 50 yıl boyunca tek gayelerinin vatanın birliği ve bekası olduğuna dikkat çekerek herkesi MHP çatısı altında kucaklaşmaya beklediklerini belirtti.

Sönmez, “Kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP, kadrolarıyla Alparslan Türkeş’in yolunda, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Bizim hiç bir vatandaşımızla sorunumuz yoktur, bizim sorunumuz vatan, millet, bayrakla sorunu oranlarladır. Fiziken orada fikren bizimle olan tüm kardeşlerimizi kucaklaşmaya davet ediyorum.” dedi.

MHP Isparta İl başkanı Nail Bayram da, “Önce ülkem ve milletim diyen MHP, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi liderliğinde, aziz milletimiz ve kutlu devletimizin bekası için büyük bir mücadele veriyor. Bu mücadeleyi görüp genel başkanımızın çağrısına uyarak aramıza katılan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, evinize hoşgeldiniz diyorum. Bugün artık herkes farkındadır ki MHP milli bekanın, milli duruşun yıkılmaz kalesi, kardeşliğin, huzurun ve istikrarın en büyük limanıdır.” dedi.

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARINDAN MHP'YE GEÇMEYE HAZIRLANIYORLAR

Parti rozetlerini katılımcılara ilçe başkanı ve il başkanı ile birlikte takan son genel seçimlerde 1. sıra MHP milletvekili adayı, iş insanı H.Basri Sönmez de, “Sayın genel başkanımız tarihi bir çağrıda bulunmuştur. Gün gönül gözüyle bakma, zaman ortak değerler etrafında kenetlenme zamanıdır. Ayrılıklar bitmeli, gönüller birleşmelidir. Bu kutlu çağrıya kısa sürede karşılık veren arkadaşlarımızdan Allah razı olsun.” dedi.

Öte yandan, MHP’li yöneticiler, İyi Parti teşkilatlarından çok sayıda kişinin istifa ederek MHP’ye geçme hazırlığında olduğunu da ileri sürdüler.

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.