Bahçeli’nin danışmanı açıkladı! İşte ittifakı bozan isimler

Bahçeli’nin danışmanı açıkladı! İşte ittifakı bozan isimler

Sıcak Gelişme… Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı, ittifakın bozulma nedenini ve isimleri tek tek açıkladı. İşte flaş açıklamanın ayrıntıları;

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, çok önemli açıklamalarda bulundu ve ittifakın bozulma nedenlerini isim vererek kamuoyu ile paylaştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı ve Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek, bugünkü köşesinde Cumhur İttifakı'nın bozulma nedenlerini yazdı. Yıldıray, ittifakın bozulma nedenlerini AK Parti içindeki kripto PKK'lılara, kripto FETÖ'cülere, kripto ABD ajanlarına bağladı.

Çiçek, Bülent Arınç'ı, Bekir Bozdağ'ı, Ahmet Davutoğlu'unu, Numan Kurtulmuş'u ve Ömer Çelik'i sert sözlerle eleştirdi.

İşte Yıldıray Çiçek’in köşe yazısında kullandığı çarpıcı ifadeler:

'ARINÇLAR, BOZDAĞLAR, KURTULMUŞLAR, ÇELİKLER MUTLU OLABİLİR'

''15 Temmuz sonrası, Türkiye ve bölgemizdeki şartların doğurduğu, Türkiye'deki milli mücadele noktasında yan yana gelen AK Parti-MHP arasındaki ittifak sona erdi. Bülent Arınçlar, Bekir Bozdağlar, Ahmet Davutoğlular, Numan Kurtulmuşlar, Ömer Çelikler artık mesut ve bahtiyar olabilirler. Bu isim ve benzerleri hayatları boyunca MHP'yi hiç sevmediler, MHP'yi hiç istemediler. AK Parti'nin MHP sayesinde milli bir çizgiye gelmesinden en çok bunlar rahatsız oldular. Hepsinin ortak özelliğinin de geçmişte FETÖ ve PKK'ya eylem ve söylemleriyle destek olan kişiler olmasıdır. AK Parti içinde FETÖ ve PKK'ya en çok destek olan eylem ve söylem bu isimlerden gelmiştir.''

'HER FIRSATTA 'BU İTTİFAKI NASIL BOZABİLİRİZ' DİYE DÜŞÜNDÜLER'

''AK Parti içindeki Kürtçü-FETÖ'cü damar bundan büyük rahatsızlık duymaktaydı. Her fırsatta "Bu ittifaka nasıl fitne sokabiliriz, bu ittifakı nasıl bozabiliriz" diye gayret ettiler'' ifadelerine yer veren Danışman Yıldıray Çiçek, ''MHP'nin yerel seçimlerde Cumhur ittifakının prensiplerini güçlü kılma adına önerdiği ittifakı içlerine sindiremediler ve bu konuda fitne ateşine sürekli odun taşıdılar'' dedi.

'KÜRTLERİN OYUNU ALAMAYIZ'

''İstanbul Büyükşehir Başkanı olma hayali kuran, Numan Kurtulmuş "MHP ile ittifak kurarsak, Kürt'lerin oyunu alamayız" fitnesini zafere taşımıştır. Yine Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bu konuda yanlış yönlendirip ve başarıya ulaşmıştır'' diyen Yıldıray Çiçek, “AK Parti içindeki Kürtçü-FETÖ'cü damar bunu referandum döneminde de, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri zamanında defalarca denemiş, başarıya ulaşamamıştı. Ama şimdi başardılar'' ifadelerini  kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.