Bahçeli'nin danışmanı Yılmaz Özdil'e fena çaktı: “Atatürk istismarcısının Mansur Yavaş sevdası”

Bahçeli'nin danışmanı Yılmaz Özdil'e fena çaktı: “Atatürk istismarcısının Mansur Yavaş sevdası”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün Gazetesi’ndeki köşe yazısında, Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Devlet Bahçeli’nin danışmanlarından Yıldıray Çiçek, Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ve Sözcü Gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil için gündem olacak açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş’ın bir işadamına kaset şantajı yaptığını söyleyen Yıldıray Çiçek, bu olaya, yargıda geçmişte üst düzey görev yapan bir kişinin de aracılık yaptığını söyledi. 

Mansur Yavaş hakkındaki ‘sahte senet’ iddialarının Türkgün Gazetesi’nde yaklaşık 3 ay önce yer aldığını hatırlatan Yıldıray Çiçek, haberin ‘Tehdit, Sahtecilik, Şantaj İşte Mansur Yavaş’ başlığıyla manşette yer aldığını belirtti.

“MANSUR YAVAŞ’A ‘MAĞDUR MASKESİ’ TAKMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Yıldıray Çiçek yazısında, Mansur Yavaş’a seçime 3 hafta kala komplo yapıldığını öne sürenlerin sahtekarlık yaptığını ve Mansur Yavaş’a ‘mağdur maskesi’ takmaya çalıştıklarını ifade etti. Çiçek ayrıca, Mansur Yavaş hakkındaki haberlerin 11 Aralık 2018 tarihinde Türkgün Gazetesi’nde yer aldığını söyledi.

yildiray-cicek.jpg

Mansur Yavaş’ın sahte senet meselesinde mahkemelere başka, kamuoyuna başka ifadeler verdiğini söyleyen Çiçek, Yavaş’ın vergi kaçırdığını, avukatlık mesleğini kötüye kullandığını, bir işadamına kaset şantajı yaptığını söyledi ve böyle birinden ‘mağdur’ yaratmaya çalıştıklarını belirtti.

İŞADAMINA KASET ŞANTAJI

Yıldıray Çiçek, Mansur Yavaş’ın para kazanma hırsı yüzünden gözünün döndüğünü, bir işadamına kaset şantajı üzerinden tehditlerde bulunduğunu söyledi. Bu olayla ilgili ‘en acı olan da, geçmişte yargının en başında bir adamın ‘parayı getir, kasetini al’ ilişkisinde Mansur Yavaş lehine aracı olmasıdır’ diye yazdı.

GEÇMİŞTE YARGIDA ÜST DÜZEY GÖREV ALAN KİŞİ ARACI OLDU

Geçmiş yıllarda yargıda en üst düzey görevde bulunan aracı kişinin, ‘Necmettin parayı getirdi. Sende elindeki kaset, görüntü ne varsa getir’ dediğini iddia eden Yıldıray Çiçek, ‘hukukçu kimliği taşıyan kişiler cinsel içerikli kaseti şantajla satar mı?’ diye sordu.

KASET İÇİN 200 BİN TL ÖDENDİ İDDİASI

İşadamının kaset için 200 bin TL verdiği iddialarının olduğunu söyleyen Çiçek, Ankara’da seçimi Mansur Yavaş’ın kazanması halinde, ‘para uğruna neler yapabileceğini düşünebiliyor musunuz’ dedi.

Yıldıray Çiçek yazısının devamında, Yılmaz Özdil’e de sert sözlerle yüklendi.

İşte yazının o kısmı:

“MHP – AKP DÜŞMANLIĞINDAN…”

“Mansur Yavaş” başlıklı yazıyla Yılmaz Özdil, “Kumpas” başlıklı yazısıyla Rahmi Turan isimli takıntılı, saplantılı, ruh halleri çoktan bozulmuş bu yazarlar yeni suçlara davet eden yazılar yazmaktadır. Olayı gerçek boyutundan çıkarıp, akıllarınca gerçeklerin konuşulmasını istemiyorlar. MHP-AKP düşmanlığından HDP’ye, pkk’ya destek verir duruma gelmiş bunlar için de bu durumlar gayet doğal olmaktadır.

“ATATÜRK İSMİ ÜZERİNDEN KİTAP VURGUNCULUĞUYLA TARİHE GEÇEN YILMAZ ÖZDİL”

Atatürk’ün ismi üzerinden kitap vurgunculuğuyla tarihe geçmiş Yılmaz Özdil Mansur Yavaş’ı savunan yazısında “Düellonun adabı vardır. Ahlakı vardır. Belaltı vurulmaz. Sırttan vurulmaz. Kadınlar çocuklar yaşlılar engelliler muaftır, asla dokunulmaz.” cümlelerini yazmış…

Bu cümlelerin aslında Mansur Yavaş’ı vurduğunu anlamayacak kadar ayıkamamış herhalde?

Cinsel kaset üzerinden şantaj ve tehditte bulunan Mansur Yavaş değil mi Yılmaz Özdil?

"Senin düğününü basacağım. “ mesajını atan kim Yılmaz Özdil?

“Seni ailene rezil edeceğim” diye kaset üzerinden şantajda bulunan, yargıda yüksek görevde bulunmuş bir kişiyi de buna aracı eden kim Yılmaz Özdil?

Yılmaz Özdil biraz ayıl kendine gel de  “Belaltı vurulmaz” derken kendini de, Mansur Yavaş’ı rezil ettiğinin farkına var… Sana şarlatan diyorum da, bunun bile bir sınırı var be adam!

Bilmediğin, araştırmadığın bir dava konusu için sırf takıntıların, saplantıların için ortaya atılma…”

“MANSUR YAVAŞ ÇEKİLMELİDİR”

Yıldıray Çiçek, Mansur Yavaş’ın seçim gününe kadar bu konularla meşgul olacağını, sorular ve cevapların bu konu üzerinden olacağını ve hatta seçimden sonra da bu konunun peşini bırakmayacağını söyledi.

Mansur Yavaş’ın mağdur değil, Ankaralıların dikkat edeceği biri kişi olduğunu söyleyen Çiçek, Devlet Bahçeli’nin ‘Yavaş yavaş sahneden çekilmesi lazım’ sözünü anımsatarak Yavaş’ın siyasetten çekilmesi gerektiğini söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.