Bahçeli'nin danışmanından Fatih Altaylı açıklaması!

Bahçeli'nin danışmanından Fatih Altaylı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, HaberTürk yazarı Fatih Altaylı’yı hedef aldı. Çiçek, 'Hadsiz Habertürk haddini bilmeli ve bunun bu nöbetini bitirmelidir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram kutlama videosuna ilişkin Fatih Altaylı'dan da dikkat çeken iddialar gelmişti.

Erdoğan'ın 13 dakikalık konuşmasını içeren videonun 7'inci dakikasının 35'inci saniyesinde kelimeleri çok yavaş söylediği, 8'inci dakikasında da bir an uyuduğu görülmüştü.

Altaylı, Haber Türk'teki köşesinde, "Dünyanın hiçbir ülkesinde, o ülkenin liderinin böyle bir görüntüsü göz göre göre banttan yayınlanmaz. Çünkü bu liderin durumunu dünya çapında tartışmaya açar. Açık bir zafiyet göstergesi haline gelir" ifadelerini kullanmıştı.

TARTIŞMAYA MHP DE KATILDI

Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “HaberTürk yazarı Fatih Altay’ın kimden fonlandığına iyi bakmak lazımdır. Çünkü Habertürk’ü hadsiz, pervasız hale getirenlerin başında o vardır. Cumhur ittifakına yönelik aşırı bir kin, nefret, öfke nöbetindedir. Hadsiz Habertürk haddini bilmeli ve bunun bu nöbetini bitirmelidir.” ifadesini kullandı.

Altaylı'nın ifadelerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yöneticilerinden sert yanıtlar gelmişti.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.