Bahçeli'nin eleştirisine çok güldü

Bahçeli'nin eleştirisine çok güldü

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, MHP lideri Bahçeli'nin Meclis grubundaki sert sözlerine yanıt verdi: Devlet Bahçeli'nin benimle ne alıp veremediği ver.

Metin Feyzioğlu, Bahçeli'nin kendisiyle ilgili sözlerini, "Bu komplo teorilerinden artık kurtulsalar rahatlayacağız. Devlet Bahçeli'nin benimle ne alıp veremediği var. Bu sözlerinin delili neymiş ki?" diye yorumladı. 


Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak İzmir'e giden Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Meclis grubundaki sözlerini yorumladı.

BAHÇELİ'DEN METİN FEYZİOĞLU İÇİN SERT SÖZLER
 

Bahçeli'nin sözlerinin hatırlatılması üzerine gülümseyen TBB Başkanı Feyzioğlu, "Bu komplo teorilerinden artık kurtulsalar rahatlayacağız. Devlet Bahçeli'nin benimle ne alıp vermediği var. Bu sözlerinin delili neymiş ki?" ifadelerini kullandı.

Engin Alan'ın hapisten çıkarılması için kaydettikleri girişimleri de hatırlatan Feyzioğlu, "Biz Engin Alan'ı kurtarmak için çok mücadele verdik ve hala veriyoruz. Ancak, bizim teklifimizin ucu Öcalan'la da ilişkilenebilir kaygısıyla Sayın Bahçeli önerimizi kabul etmedi" şeklinde konuştu.

Feyzioğlu, sözlerini 'Engin Alan benim için milli bir kahramandır' diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.