Bahçeli’nin memleketinde Akşener’e şok!

Bahçeli’nin memleketinde Akşener’e şok!

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Bahçeli’nin memleketinde büyük bir şok yaşadı. İşte ayrıntılar;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de, İYİ Parti hüsrana uğradı. İYİ Parti’nin mitingine katılımın düşük olması 24 Haziran seçimleri öncesinde moralleri bozdu.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de miting düzenledi. Akşener, Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye mitinginde hüsrana uğradı.

2 SAAT BEKLEDİ YİNE DOLMADI

Akşener, Osmaniye mitingi öncesi katıldığı Gaziantep mitinginin ardından karayolu ile Osmaniye'ye geldi.

Akşener'in yaklaşık 2 saat geç katıldığı Osmaniye mitinginde Masal Park yanı otopark alanında mitinge katılım çok düşük oldu.

Öte yandan Akşener’in Gaziantep’teki mitingi öncesinde belediyenin çöp araçları tarafından önü kesildi. Trafik polislerinin müdahalesiyle yol açıldı. Akşener uzun bir süre yolun açılması için bekledi ve bu arada basın mensuplarına olayla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

Çöp kamyonunun yanında kısa bir açıklama yapan Akşener, belediye ve valiliğe tepki gösterdi. Bu tepkinin ardından da kamyon bölgeden ayrıldı.

akkk.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum