Bahçeli'nin sözleri sonrası alkışlar salonu inletti: Ölünüzü, dirinizi, bir gün hepinizi...

Bahçeli'nin sözleri sonrası alkışlar salonu inletti: Ölünüzü, dirinizi, bir gün hepinizi...

Partisinin grup toplantısında terör örgütlerine yönelik sert ifadeler kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ölünüzü, dirinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz" sözleri salonda büyük bir alkış aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli'nin hedefinde dün Karkamış'a roketli saldırı düzenleyen teröristler de vardı.

Terör örgütleriyle mücadelenin aralıksız süreceğini belirten Bahçeli, "Teröristlere ve destekçilerine sesleniyorum; ölünüzü diriniz, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz" dedi. Bahçeli'nin bu sözleri salonda büyük alkış aldı.

 

'TERÖRİSTLERİN HEPSİNİ MÜSTAHAK OLDUĞU SONUÇLARLA YÜZLEŞTİRECEĞİZ'

 

'Türk milleti hakkını yedirmeyecek, haksızlığa boyun eğmeyecektir. Türk milletinin her ferdi temiz doğup, temiz yaşamaktadır. Terörle kesintisiz mücadele hakkımızdır. Tek bir teröristin yaşamasına göz yumamayız. Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki bir hakkıdır. Bunun durdurulması için dünyaya çağrı yapan HDP, düşman bakiyesidir. Böylesi parti görünümlü örgütün siyaset hayatımızda bulunması haksızlıktır. Bu bölücü şebeke kapatılmasın da bölücülere para aktarılması devam mı etsin? AYM'nin neyi beklediğini sormayalım mı? HDP zaman ayarlı bombadır. Buradan baktığımızda CHP'yi HDP'den, HDP'yi CHP'den ayrı tutmamız hayaldir. Öldürülen teröristlere başsağlığı dilemek, Türkiye'nin karşısında konumlanmak hafif meşrepliktir. HDP ile iş tutup aynı emellerde bulunanlar bu sözlerimin muhatabıdır. CHP'nin bazı yöneticilere bakıldığında İstiklal Caddesi'nde bomba patlatanları aklama çabasında oldukları fark edilecektir. Terör saldırılarını muamma olarak tanımlamaları çarpıklıktır. İP'in aynı tutumda olduğu fark edilecektir. Bunlar terör örgütüne cephane taşıyan köksüzlerdir. Bu iki partinin HDP'den ne farkı vardır?

İçişleri Bakanımıza alçak diyen, haksız suçlamalarda bulunan PKK/YPG adına saldıran terörist seviyelerin topu alçaktır, namerttir. TSK'ya iftira atanların alayı birden düşman saflarında paralı askerliğe talip olmuş müptezelleridir. Terör örgütlerinin sözcülüğüne meyletmek, devlete ve hükümete hakaret etmek haramzadeliktir. Zillet partilerinin neden olduğu ekonomik sızma, tehdit ve sömürme, varlığımıza yönelik tehdit, devlet kurumlarına yönelik kuşatma, milli yapımıza saldırı, inançlarımıza saldırıyla karşı karşıyadır. Hepsini karşılamaya hazırız. Teröristlere ve destekçilerine sesleniyorum; ölünüzü diriniz, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.