Bahçeli’nin tehdidine Akşener’den jet cevap! Korkmuyoruz gel işte adresimiz

Bahçeli’nin tehdidine Akşener’den jet cevap! Korkmuyoruz gel işte adresimiz

Sıcak Gelişme… İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin tehditlerine yanıt verdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

Meral Akşener’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adresini yazması dikkatlerden kaçmadı.

Akşener, bugüne kadar Twitter'da yaptığı paylaşımlarda adresini yazmazken Bahçeli’ye yönelik attığı tweette adres yazması dikkat çekti.

İşte Meral Akşener’in Bahçeli’nin tehdidine karşı sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

Demirden korksak trene binmezdik.

İYİ PARTİ:

Mustafa Kemal Mahallesi,

2120. Cadde, No:9

Çankaya / Ankara

aksener-018.jpg

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünkü paylaşımında, Akşener’in 2 Ekim Salı günkü partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalara ve eleştirilere tepki göstermiş, tehdit etmişti.

Bahçeli twitterdan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

İyi bellemiş, tekeden süt çıkmaz. Bize saray yancısı, saray paspası, lastik diyen, üzerine binip bir daha da inmediği kıratıyla karanlık vadiler, katran geceler dolaşan Secah Bint Haris’te adap, edep, erdem, insaf, irade, millilik ve siyasi ahlak görülmez, aransa da bulunamaz.

HDP’ye Kürt siyasi hareketi diyordu. PKK’lı Demirtaş için af istiyor, CHP’nin yörüngesine gönüllü şekilde giriyordu. Takmadığı maske, yapmadığı makyaj yoktu. FETÖ’nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP’ye eylem ve fikir ortaklarıyla saldırıyor, hakaretler sıralıyor; hadi oradan…

Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!

CHP ile İP aynı mahzende, aynı zehre kaşık sallıyorlar. Mckinsey üzerinden nifak ve şikak saçıyorlar. Ağız birliği halinde; Duyun-u Umumiye, yeni IMF modeli, yeni kozmik oda vakası, kayyum, kapitülasyonların hortlatılması yorumlarını kurşun gibi yağdırıyorlar.

Amaç belli, yapılanı yıkmak, adımları kesmek, ilerlemeyi durdurmak.

Konuşacak sözleri yok. Vicdan deseniz o hiç yok. Ne var, yalan, dolan, aldatma, saptırma, sahtekârlık var. Türkiye’yi küçültmek, küçümsemek, küçük göstermek var. Müzmin muhalefeti gördük de, müzmin müfterilere ilk kez tanıklık ediyoruz.

siyasetcafe.com

bahceli-aksener.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.