Bahçeli'ye hakaret eden Davutoğlu'na MHP'den çok sert tepki! 'Akılsız iti yol kocatır'

Bahçeli'ye hakaret eden Davutoğlu'na MHP'den çok sert tepki! 'Akılsız iti yol kocatır'

Katıldığı canlı yayında MHP lideri Devlet Bahçeli'ye hakaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na MHP'den tepki gecikmedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kübra Par’ın Açık ve Net programında gazeteciler Nagehan Alçı, Kemal Öztürk ve Faruk Aksoy’un sorularını yanıtladı.

Burada İmamoğlu’na YSK üyelerine hakaretten verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis kararını değerlendiren Davutoğlu, kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla alındığını söyledi ve MHP lideri Bahçeli ile ilgili de olay ifadeler kullandı.

Davutoğlu, ‘Bu kararın hukuk kararı olduğunu kimse iddia edemez, kimse inanmaz. Bu karar doğrudan sayın Erdoğan’ın verdiği talimatla alınan karar. Hiç şüphe yok. AK Parti’ye en güçlü desteği verenler de bunu biliyor. Herkes biliyor. Peki niye yaptı bu hamleyi. Bunu bizim düşünmemiz ve karşı hamle hazırlamamız gerekmez mi? Belki 1 ay içinde başka hamleler yapacak. Erdoğan’ın talimatıyla diyorsunuz. Gerçekten yargı böyle mi işliyor? O zaman Bahçeli neden ‘Kemal beye operasyon yapıldı’ dedi. Çünkü Bahçeli o küçük aklıyla açık söyleyeyim altılı masanın içine fitne sokmaya çalışıyor. Bahçeli başka zaman Kılıçdaroğlu’nu savunmuyor da şimdi neden savunuyor? Yeni mi aklına geliyor? Sayın Bahçeli, sayın Kılıçdaroğlu’na en ağır hakaretleri yaparken birden neden onun hukukunu savundu’ ifadelerini kullandı.

 

MHP'DEN TEPKİ GECİKMEDİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ahmet Davutoğlu'na tepki göstererek, "Halkta karşılığı olmayan bir küsürat partinin başındaki Ahmet Davutoğlu, kamuoyunun ilgisini çekebilmek kaygısıyla muhalefet destekçisi bir TV kanalında Genel Başkanımız Devlet Bahçeliye dil uzatmış. Hem de kendisinde en kıt olan şeyden, akıldan dem vurarak…" ifadelerini kullandı.

 

'AKILSIZ İTİ YOL KOCATIR'

 

MHP'li Yalçın görüşlerini şu şekilde dile getirdi;

 

'Davutoğlu’nun güdük kanatları uçmaya yetmiyor ama kendini Zümrüdüanka sanıp havalanmaya çabalıyor. Yürümeye takati yok, lakin kervansız Bezirgânbaşı gibi yola revan oluyor. Her sözü, her tavrı bir siyaset gülmecesi… Teşbihte kusur olmaz; akılsız iti yol kocatır, der atalarımız. Akılsız politikacıyı da kifayetsiz hırs bitirir. Tükenmişlik sendromunun yiyip bitirdiği Davutoğlu için 2023 Haziran’ında sandık, siyaset musallası olacak.'

 

'İHANETİN TEDAVİSİ YOKTUR'

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'da Davutoğlu'na tepki gösterdi.

Osmanağaoğlu, "Zillet Masasının etkisiz, yetkisiz ve itibarsız elamanı Serok Ahmet gündeme gelmenin yolunu yine MHP’ye dil uzatmakta, fitne saçan ağzına Türk milletinin iftihar kaynağı Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin ismini almakta bulmuş görünmektedir" ifadesini kullandı.

 

MHP'li Osmanağaoğlu şu ifadelere yer verdi;

 

'Zillet Masasının etkisiz, yetkisiz ve itibarsız elamanı Serok Ahmet gündeme gelmenin yolunu yine MHP’ye dil uzatmakta, fitne saçan ağzına Türk milletinin iftihar kaynağı Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli ‘nin ismini almakta bulmuş görünmektedir.

İsminin geçtiği her ortamda beddualarla anılan, varlık gösterdiği her masada kriz sebebi olmakla ünlenen, ihaneti ve onursuzluğu siyasi üslubu haline getiren Serok Ahmet’in ciddiye alınacak bir vasfı olmadığı da ortadadır.

Geçmişi şaibeli, kişiliği tedaviye muhtaç, algı yolları kapalı Ahmet Davutoğlu’ndan ümit kesileli çok olmuştur. Zira kendisi ihanet girdabına kapılmış, umutsuz bir vaka halini almış, tükenmişlik sendromuna yakalanmış hastadan başka bir şey değildir.

Bu arada; tükenmişlik sendromuna yakalanmış hastalarımıza şifa diliyorum. Vatansever Türk tabiplerinin şifa bekleyen hastalarımıza derman olacaklarından şüphem yoktur. Ama Davutoğlu adına üzgünüm! Doktor arkadaşlarım da teyit edeceklerdir: Çünkü ihanetin tedavisi hala yoktur.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.