Bahçeli’ye hakaret eden Sabri Uzun’a MHP’den tokat gibi cevap

Bahçeli’ye hakaret eden Sabri Uzun’a MHP’den tokat gibi cevap

Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun’un Kılıçdaroğlu’na saldırının ardından Devlet Bahçeli’ye yönelik “Partiya Harekatı Hırgür Genel Başkanı’na” ifadesine MHP’den anında karşılık geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde katılmasında gerçekleşen saldırı Türkiye’nin bir an anda ana gündem maddesi oldu.

Şehit cenazesinde gerçekleşen saldırıyı MHP Lideri Devlet Bahçeli “Senin orada ne işin vardı” sözleriyle değerlendirmesine karşı Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun’un attığı twet ortalığı karıştırdı.

SABRİ UZUN MHP LİDERİNE HAKARET ETTİ

Sabri Uzun MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik olarak, “Partiya Harekatı Hırgür Genel Başkanı’na”: Yerel Seçim öncesi söylediğin ‘zillet,illet, PKK ve Fetö ittifakı’ sözleriniz sonucu Sn Kılıçdaroğlu’na Ankara’da saldırıldı. Dün kahramanlar Engin Alan, Levent Göktaş, Serdar Öztürk cezaevine atıldığında sinmiştin. Vicdanın rahat mı?” sözleriyle yüklendi.

sabriuzun.JPG

MHP ANKARA İL BAŞKANI BAŞTUĞ’DAN UZUN’A SERT CEVAP

Sabri Uzun’un MHP’ye ve Bahçeli’ye yönelik hakaretimiz paylaşımına MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ’dan tokat gibi cevap geldi.

turgaybastug.jpg

Baştuğ Twitter paylaşımında Sabri Uzun’un MHP’den adaylık müracaatının olduğunu ancak kabul edilmediğini ifade ederek şunları yazdı:

“Sabri Uzun ( @SabriUzun28 ) denen her devrin adamı müptezel, partimize PKK ağzıyla saldırmaktadır. Madem hırgür partisiydi neden milletvekili adaylığı için müracaat ettin. Gerçi ne mal olduğun o zaman da biliniyordu ki partimiz aday adaylığını dahi kabul etmedi.”

sabriuzun1.JPG

UZUN, KORUMALARI DEĞİŞİNCE AK PARTİ’YE YÜKLENMİŞTİ

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, Gülen FETÖ’nün hedefi olduğu gerekçesiyle kendisine sağlanan korumanın statüsünde değişikliği gidilmesi sebebiyle AK Parti’ye, "Sizin bana yaptığınızı FETÖ bile yapmadı" diye tepki göstermişti.

“SABRİ UZUN KÖZCÜ’YDÜ VE YILLARCA CEMAATE ÇALIŞTI”

"Fethullah'ın Copları" adlı kitabıyla polisteki Cemaat yapılanmasını 1999'da ilk kez kamuoyu gündemine taşıyan isimlerden Zübeyir Kındıra, CNN TÜRK'te yaptığı açıklamada Polisteki FETÖ'cülerin "Közcüler" ve "Kozcular" olarak ayrıştığını söylemiş ve kendileri de bir dönem Cemaatin yürüttüğü davalarda sanık olan Hanefi Avcı, Sabri Uzun ve Emin Arslan'ı "Közcü" olmakla suçlayarak, bu isimleri görevde oldukları uzun yıllar boyunca Cemaat ile birlikte hareket etmekle suçlamıştı.

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.