Bahçeli'ye iki süper danışman geliyor

Bahçeli'ye iki süper danışman geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK), Devlet Bahçeli'ye danışmanlık yapmak üzere görev alan, genç ve akademik kariyeri yüksek isimler dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yeni Merkez Yönetim Kurulu’nda donanımları ve eğitimleriyle dikkat çeken isimleri yönetime aldı. Bahçeli’nin MYK’ya taşıdığı isimler içinde en çok konuşulanlar ise Oğuz Turhan ve Alper Çağrı Yılmaz oldu.

BİRİ BOSTONLU BİRİ OXFORDLU

Amerika’daki Boston Üniversitesi’nde doktora yapan Oğuz Turhan'ın DPT uzmanlığından ayrılarak kendi hukuk bürosunu kurduğu öğrenildi.

İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’nde post doktora yapan ve hukuk alanında uluslararası tahkim denetçiliği görevini yürüten Alper Çağrı Yılmaz da akademik kariyeri ile ilgi gördü.

HUKUK DANIŞMANI YÖNETİMDE YER ALACAK

TBMM’deki yeni anayasa için oluşturulan Uzlaşma Komisyonu’nda, MHP’yi anayasa hukuku açısından asiste eden Mehmet Parsak da partinin önem verdiği, geleceği parlak isimlerin başında geliyor.

İKİ BAŞDANIŞMAN DA YÖNETİMDE

Bahçeli, iki başdanışmanını da yönetime taşıdı. Tıp profesörü olan Ahmet Selim Yurdakul ile Bahçeli’nin kendi kurdurduğu think tank kuruluşu Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı’nın (TASAV) başında bulunan eski Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmail Faruk Aksu da uzun zamandan beri MHP liderini kendi alanlarında bilgilendiriliyordu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.