Bahçeli'ye tarihi hediye Atatürk'ün beylik tabancası

Bahçeli'ye tarihi hediye Atatürk'ün beylik tabancası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Mustafa Kemal Atatürk’ün beylik tabancası olarak kullandığı ‘Hareketli Nagant’ hediye edildi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de beylik tabanca olarak kullandığı ‘hareketli nagant’ MHP lideri Bahçeli’ye hediye edildi.

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından hediye edilen silah 121 yaşında. MHP’nin kuruluşunun 50. yılı nedeniyle Yalçın ailesi tarafından verilen silahın kurşunları bile orijinal. Başkanlık Divanı da Bahçeli’ye özel tasarım olan 50. yıl amblemli bir plaket hediye etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın ve ailesi tarafından hediye edilen silah 121 yaşında ve Belçika yapımı.

tabanca-siyasetcafe.jpg

Yalçın tarafından hediye edilen silah bir dönemin en ünlü markaları arasında yer alıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün de beylik tabancası olarak kullandığı ‘Hareketli Nagant’ halen Samsun’daki müzede sergileniyor.

Atatürk’ün silahı Rus yapımı olarak bilinirken MHP Liderine hediye edilen Belçika yapımı ‘Hareketli Nagant’ 121 yaşında ve koleksiyon değeri bulunuyor. Yalçın ailesi tarafından MHP Liderine 50. Yıl hatırası olarak hediye edilen silahın mermileri de orijinal. ‘Hareketli Nagant’ özellikle koleksiyoncuları tarafından şimdiye kadar üretilen en değerli silahlar arasında gösteriliyor.

BAHÇELİ'YE EFE HEDİYESİ

Öte yandan MHP Başkanlık Divanı da geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda MHP Liderine 50. Yıl logolu özel tasarım bir plaket hediye ettiler.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.